Overleg gebruiker:Jan Vaarman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Huijts in het onderwerp Links
Hallo Jan Vaarman, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.779 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hoi Jan, ik heb je artikel weer "teruggezet". Het staat nu wel op de "verwijder"lijst (zeg maar verbeterlijst): Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070514. Eventuele discussie vindt verder daar plaats. Als je vragen hebt over hoe je artikelen schrijft of hoe dingen op Wikipedia werken: er staan een paar nuttige links hierboven, er is een Wikipedia:Voorbeeldartikel, een helpdesk, en je kunt ook een bericht achterlaten op mijn overlegpagina. Veel succes verder! Groet, Paul B 14 mei 2007 16:18 (CEST)Reageren

Links[brontekst bewerken]

Voor wat betreft je links op Post SSRI Sexual Dysfunction:

Het is niet gebruikelijk om links te maken naar usergroups op yahoo en internetfora. Voor links naar anderstalige wikipedia's bestaan er interwikilinks. Die zien er meestal zo uit: [[EN:-artikelnaam op ENwiki]]. De verschillende talen hebben hierbij een 2 of 3-letterige landcode. Voor het betreffende artikel is er al een interwiki. PatrickVanM 14 mei 2007 17:08 (CEST)Reageren

Hoi Jan,

Zoals PatrickVanM hierboven ook al zegt: Je hoeft geen externe referentie te maken naar de engelstalige versie over PSSD in wikipedia. Deze staat al links naast het artikel genoemd bij "In andere talen". Dit is de manier waarop wikipedia werkt: artikelen over hetzelfde onderwerp in andere talen staan links op een rijtje. Ik weet niet, of er ook al andere talen een artikel hierover hebben, maar als dat zo is, worden deze vaak in de loop van de tijd aan het rijtje toegevoegd. Groeten Huijts 14 mei 2007 17:09 (CEST)Reageren

.......................................

Patrick en Huijts,


Dank voor jullie info. Ik ben nieuw op Wikipedia en nog niet goed bekend met de manier van werken.

In dit geval lijkt een verwijzing naar de PSSD Yahoo groep me cruciaal, omdat deze zeer veel belangrijke informatie bevat over dit onderwerp.

Bovendien is er buiten deze Yahoo groep betrekkelijk weinig informatie te vinden op internet over PSSD.

Ook is het substantiële aantal van 1250 deelnemers/patiënten aan die Yahoo-groep volgens mij een indicatie dat PSSD vermoedelijk een reëel probleem is en een plaats verdient in de wetenschappelijke discussie over SSRI's.

http://health.groups.yahoo.com/group/ssrisex