Overleg gebruiker:Jouke J

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Wikiklaas in het onderwerp Wat Wikipedia niet is...

Vetgedrukte tekst

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 24 sep 2013 00:53 (CEST) Onzin toegevoegd op Scheppingsverhaal (Genesis)
  2. 24 sep 2013 14:26 (CEST) kinderlijk geklieder op Genesis (boek)
  3. 24 sep 2013 21:31 (CEST) religieuze waanzin op Genesis (boek)
  4. 24 sep 2013 23:16 (CEST) nogmaals
  5. 24 sep 2013 23:20 (CEST) nogmaals ‎

Wat Wikipedia niet is...[brontekst bewerken]

Wikipedia is niet het platform om uw website GODnabij.nl onder de aandacht te brengen. Hier geldt verder een strikte scheiding van kerk en encyclopedie, zogezegd. Richard 24 sep 2013 14:37 (CEST)Reageren

Beste Richard,
GOD laat zien op GODnabij.nl hoe HIJ, ZIJN VOLK, en de Volken die zich tijdens hun tocht door het HEELAL bij HEM hadden aangesloten, terugkeren naar wat HIJ lang geleden had gemaakt; "de AARDE "
Het ontgaat je blijkbaar, maar het gaat om de door GOD GEGEVEN en de door mij omschreven Visioenen van de Schepping. Ik voeg GOD toe in ZIJN eigen geschreven geschiedenis. Jouke J (overleg) 24 sep 2013 21:31 (CEST)Reageren
Beste, welkom. Ik stel voor dat u eerst onze richtlijn wp:Neutraal standpunt doorneemt voordat u verder gaat met bewerken, net zoals de wp:conventies. Daar staan handige tips in hoe u wel neutraal kunt bijdragen. Natuur12 (overleg) 24 sep 2013 21:39 (CEST)Reageren
Beste Natuur 12,
GOD heeft ZIJN eigen geschiedenis, dan wel standpunten, en zo nu en dan laat HIJ mij daar iets van zien / horen. Daarmee heb ik geen behoefte om neutraal over te komen.
Het komt mij wel vreemd over; artikelen worden geaccepteerd als ze "steun genieten in betrouwbare publicaties".
Er is dus blijkbaar niet 1 artikel op deze site zonder "betrouwbare publicatie" tot stand gekomen. Of moet ik zeggen; als er maar genoeg over geschreven is, dan is het goed / betrouwbaar. Ik doel hiermee op publicaties over de Evolutie theorie.
GOD geeft openheid van zaken over het ontstaan van de HEMEL en AARDE zoals wij die kennen, toen HIJ mij dat in twee Visioenen liet zien. Daarom weerleg ik Namens GOD alle geschreven artikelen en laat jullie zien wat HIJ mij liet zien.
Beste, omdat u doorgaat met uw bewerkingen heb ik u een waarschuwing gegeven. Ik verzoek u met klem op te houden met het verspreiden van uw reclame op artikelen en op uw overlegpagina of u kunt een blokkade voor onbepaalde tijd tegemoet zien voor herhaaldelijk vandalisme. Aangezien mijn uitleg kennelijk niet aankomt stel ik dit nu op deze manier. Meerdere gebruikers hebben uw bewerkingen ongedaan gemaakt omdat ze ongewenst zijn. Natuur12 (overleg) 24 sep 2013 23:20 (CEST)Reageren
Beste Natuur 12
Natuurlijk komt uw uitleg aan hoor. Wel beledigend, dat u de MAN die er voor zorgt dat u en de uwen kunnen ademen en leven in grote vrijheid, wilt blokkeren. Dat u en de uwen niet open staan voor wat HIJ te zeggen heeft is uw goed recht. Zo is het ook uw recht om artikelen, waar niet genoeg over is geschreven/gepubliceerd te weren, het is uw site.
Ik hoop daar in tegen dat u en de uwen in de toekomst andere criteria, HEM aangaande, zult hanteren.
In afwachting daarvan,
Met vriendelijke groet,
Jouke Jozef van Veen
Beste Jouke Jozef, er is geen sprake van dat wij degene die ervoor zorgt dat wij kunnen ademen zouden willen blokkeren. De enige die hier mogelijk een blokkade oploopt ben je zelf en ik ben er bijna zeker van dat je niet de ijdele en zondige moed hebt om jezelf gelijk te stellen aan God, of te denken dat je het waard bent om zelfs maar in Zijn schaduw te mogen staan.
Het artikel over Genesis, dat jij gekozen hebt voor het uitdragen van je zondige en hovaardige fantasieën, waarin je jezelf een plaats naast God toedicht, gaat over het Bijbelboek. Het is op Wikipedia niet de bedoeling dat mensen daaraan hun eigen interpretatie toevoegen. De inhoud van Wikipedia is gebaseerd op wat deskundigen over zaken gepubliceerd hebben. In het geval van het boek Genesis is er een keur aan godsdienstwetenschappers die over het ontstaan van het boek, en de relevantie van de verhalen die erin zijn opgenomen, gepubliceerd hebben.
Jouw visioenen steken bij die wetenschappelijke publicaties niet alleen erg schraal af, ze horen in het artikel niet thuis omdat ze niet ter zake doen als het over de inhoud en de betekenis van het Bijbelboek gaat.
Hoewel de inhoud van de Bijbel al in het jaar 200 grotendeels vastlag en in het jaar 418 werd bekrachtigd bij het Concilie van Carthago, en je dus wat laat bent om nog canoniek te worden, zou je een poging kunnen wagen om de Openbaringen van Jouke Jozef te schrijven, en langs die weg alsnog een plaats, later, veel later, in de encyclopedie te verwerven.
Als het over Genesis of enig ander Bijbelboek gaat, is het duidelijk dat er voor jouw boodschap geen plaats is. God heeft immers zijn hele boodschap al via de Bijbel aan de mensen gegeven. Het zou ondenkbaar zijn dat Hij in Zijn Almachtigheid, heeft verzuimd om de juiste zaken al vanaf het begin in de Bijbelboeken te laten verkondigen.
Wat in elk geval duidelijk is, is dat Wikipedia geen plek is voor getuigenissen van mensen zelf, en geen plek om daar andere lezers op te attenderen. Onder de noemer "zelfpromo" worden zulke zaken verwijderd. Ook als het zelfpromo is van mensen die de zonde begaan om te zeggen dat ze het van God zelf hebben. Bij de eerstvolgende poging dat toch te doen zal ik je een blokkade voor onbepaalde tijd opleggen als ingelogde zondaar.  Wikiklaas  overleg  25 sep 2013 00:52 (CEST)Reageren


Beste Wikiklaas / u allen

Ik heb uw schrijven opgesplitst en antwoord u in vet gedrukte letters

Beste Jouke Jozef, er is geen sprake van dat wij degene die ervoor zorgt dat wij kunnen ademen zouden willen blokkeren. De enige die hier mogelijk een blokkade oploopt ben je zelf en ik ben er bijna zeker van dat je niet de ijdele en zondige moed hebt om jezelf gelijk te stellen aan God, of te denken dat je het waard bent om zelfs maar in Zijn schaduw te mogen staan.

Uw gedachten mij aangaande, zijn niet relevant.

Het artikel over Genesis, dat jij gekozen hebt voor het uitdragen van je zondige en hovaardige fantasieën, waarin je jezelf een plaats naast God toedicht, gaat over het Bijbelboek. Het is op Wikipedia niet de bedoeling dat mensen daaraan hun eigen interpretatie toevoegen. De inhoud van Wikipedia is gebaseerd op wat deskundigen over zaken gepubliceerd hebben. In het geval van het boek Genesis is er een keur aan godsdienstwetenschappers die over het ontstaan van het boek, en de relevantie van de verhalen die erin zijn opgenomen, gepubliceerd hebben. Jouw visioenen steken bij die wetenschappelijke publicaties niet alleen erg schraal af, ze horen in het artikel niet thuis omdat ze niet ter zake doen als het over de inhoud en de betekenis van het Bijbelboek gaat.

Het ontstaan van de HEMEL en AARDE, en de MENSHEID, is opgetekend in “Genesis”. Denkt u dat GOD toen alles heeft laten optekenen?

De mens vraagt het zich al sinds mensenheugenis af hoe het in elkaar zit, “de Schepping “ , hoe het is begonnen. Ik mag u vertellen wat GOD mij heeft laten zien en wat ik u verkondig is een toevoeging, een belangrijke zo werd mij verkondigt, op het Bijbelse verhaal. Door deze Openbaring valt veel op zijn plaats, maar als u deze en de andere Visioenen schraal vind, moet u uw beklag bij GOD doen.'

Hoewel de inhoud van de Bijbel al in het jaar 200 grotendeels vastlag en in het jaar 418 werd bekrachtigd bij het Concilie van Carthago, en je dus wat laat bent om nog canoniek te worden, zou je een poging kunnen wagen om de Openbaringen van Jouke Jozef te schrijven, en langs die weg alsnog een plaats, later, veel later, in de encyclopedie te verwerven. Als het over Genesis of enig ander Bijbelboek gaat, is het duidelijk dat er voor jouw boodschap geen plaats is. God heeft immers zijn hele boodschap al via de Bijbel aan de mensen gegeven. Het zou ondenkbaar zijn dat Hij in Zijn Almachtigheid, heeft verzuimd om de juiste zaken al vanaf het begin in de Bijbelboeken te laten verkondigen.

Dat u steeds terug valt op deskundigen en wat zij gepubliceerd hebben is begrijpelijk . Het is voor jullie een houvast/een waarheid en dat maakt het voor jullie lastig om iets nieuws te aanvaarden.

Het is fijn dat u weet wat GOD gedacht heeft toen HIJ de BIJBEL liet schrijven. En het is fijn dat u schijnt te weten waar volgens u mijn - ZIJN - boodschap wel of niet een plaats heeft.

Wat in elk geval duidelijk is, is dat Wikipedia geen plek is voor getuigenissen van mensen zelf, en geen plek om daar andere lezers op te attenderen. Onder de noemer "zelfpromo" worden zulke zaken verwijderd. Ook als het zelfpromo is van mensen die de zonde begaan om te zeggen dat ze het van God zelf hebben. Bij de eerstvolgende poging dat toch te doen zal ik je een blokkade voor onbepaalde tijd opleggen als ingelogde zondaar. Wikiklaas overleg 25 sep 2013 00:52 (CEST)

Denk u echt dat ik dit allemaal zou verkondigen zonder dat HIJ ZIJN aanwezigheid aan mij kenbaar had gemaakt?

Resumerend: Dat u het blijkbaar gewend bent om uw mening/oordeel klaar te hebben is duidelijk.' Dat u in het verkondigen daarvan denkt te weten wat GOD de ALMACHTIGE wel of niet zou hebben gedaan, is hoogst opmerkelijk. Opmerkelijk omdat ik niets heb gelezen over uw ontmoeting(en) met de ALLERHOOGSTE.

Het is jullie recht de site te beheren zoals jullie willen. Misschien dat wij in de toekomst tot mekaar kunnen komen. Deo Volente

In afwachting daarvan,

Met vriendelijke groet,

J.J van Veen

Amen. Diamant | ? 25 sep 2013 23:12 (CEST)Reageren
Goed zo. Zo lang dat verder beperkt blijft tot deze pagina en het zich niet in de hoofdnaamruimte van de encyclopedie uit, mag je je gang gaan, vooropgesteld dat je het bij jezelf houdt en geen andere gebruikers of groepen onnodig kwetst.  Wikiklaas  overleg  26 sep 2013 03:01 (CEST)Reageren