Overleg gebruiker:Lymantria

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Cyrestis thyodamas 1.jpg
Welkom op de overlegpagina van Lymantria.
Klik hier als je mij wilt schrijven of een vraag hebt, of stuur in uitzonderlijke gevallen een mail aan lymantria.AT.wikipedia.be.
Overlegbijdragen die hier worden geplaatst, worden ook hier beantwoord.
In principe worden vragen per mail door mij niet beantwoord, voor vragen is deze overlegpagina bedoeld.


vraagje[bewerken]

Moi Lymantria, jij hebt hier een lemma op de verwijderlijst gezet. Dat lemma is aangemaakt door een one-issue account die klaarblijkelijk dacht, die rechter kan me wat. Naar mijn idee zou dat lemma direct verwijderd moeten worden en beveiligd tegen heraanmaak, tenminste totdat er een uitspraak is in hoger beroep. Ook in de huidige vorm, voormalig hoogleraar en voormalig raadsheer-plaatsvervanger, is het impliciet een poging om het publicatieverbod te omzeilen, Daar zouden wij ons nmm niet voor moeten willen lenen. Temeer niet omdat ik de motivering van de rechter overtuigend vind, iedereen die actief is in zijn werkveld weet wie het is, voor de rest van de wereld is het niet relevant. Met publicatie wordt daarom geen redelijk doel gediend. Misschien een item voor de moderatorslijst (als die nog bestaat), maar direct verwijderen zou je wmb ook mogen doen. Peter b (overleg) 20 mei 2019 14:22 (CEST)

Er is over directe verwijdering in elk geval geen overeenstemming. Dat blijkt ook wel uit de reacties op WP:TBP. Helaas. Lymantria overleg 20 mei 2019 14:24 (CEST)