Overleg gebruiker:Lymantria/Archief2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Cyrestis thyodamas 1.jpgOverlegarchief van Lymantria deel 2.


verwijdering

Hallo Lymantria. U heeft onlangs mijn artikel over Adnan Secerovic op de verwijderingslijst gezet. Dat was omdat hij nog geen wedstrijden gespeeld zou hebben. Hij heeft voor zijn oude club een onbekend aantal wedstrijden gespeeld. Voor Roda JC heeft hij een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Momenteel wordt hij verhuurd, en zal hij spoedig meer wedstrijden spelen. Ik heb dus bij het aaltal wedstrijden 0 ingevuld, omdat ik niet weet hoeveel wedstrijden Adnan heeft gespeeld. Ik probeer daar momenteel achter te komen. Zou u dus het onderwerp over Adnan Secerovic van de verwijderingslijst af kunnen halen?

Bij voorbaat dank.

Beste Joel 0208, Ik haal hem pas van de lijst als hij een officiële wedstrijd in het eerste heeft gespeeld. Als die duidelijkheid er voor zijn oude club is, dan kan ik hem van de lijst verwijderen. De oefenwedstrijd bij Roda JC telt niet. Je kun het lemma natuurlijk ook opnieuw aanmaken als er officiële wedstrijden door hem gespeeld zijn. PS teken svp je overleg-bijdragen met vier tildes (~) Lymantria 7 jul 2008 12:48 (CEST)

Hoezee!

Fijn te zien dat je ook bezig bent weer met honkbal Glimlachende smiley Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 3 aug 2008 17:27 (CEST)

Een van de mooiere sporten... Lymantria 3 aug 2008 17:29 (CEST)
Helemaal mee eens! Op deze pagina: Lijst_van_Nederlandse_honkbalinternationals staan alle internationals die ik tot op heden heb weten op te sporen. Er moeten nog heel wat rode links (hint) :) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 3 aug 2008 17:30 (CEST)
Jaja, ik voelde hem komen... Lymantria 3 aug 2008 17:32 (CEST)
Hahaha - ik zag jou aan het werk en had vanochtend al weer twee softbalinternationals gedaan en heb zojuist maar ff Juan Carlos Sulbaran van een stukje voorzien! Hopelijk krijgen we het hele sjabloon van 2008 tenminste blauw! Groetjes, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 3 aug 2008 17:50 (CEST)
En door jou ben ik ook maar ff verder gegaan en Martijn Meeuwis is de volgende "blauwe" :) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 3 aug 2008 20:14 (CEST)
Jeempie wat een armoe. Zelfs catcher heeft geen pagina :(. Nog meer te doen dus. Lymantria 4 aug 2008 15:18 (CEST)
Hahaha dan maar achtervanger en werper (honkbal), werper (softbal), derde honkman, tweede honkman, eerste honkman, buitenvelder, slagman en dan allemaal natuurlijk in de softbal en honkbalversies en dan moeten we nog redirects hebben voor slagvrouw -> slagman enzovoorts enzovoorts :))))) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 15:20 (CEST)
Werper is er wel. Ik zou eerder een onderscheid maken tussen honkbal en softbal binnen dit artikel. Maar goed. Hoewel, dan zou er weer verwarring kunnen ontstaan met de bowler van cricket :D. Lymantria 4 aug 2008 15:24 (CEST)
Lijkt mij een prima idee - twee zulke verwante sporten en meisjes en jongens beginnen allemaal gemengd als peanutballer en opgooier immers en dan gaan de meisjes softballen en de jongens honkballen (of soms ook softballen). Wmb dus alle artikelen over de functies met zowel de honkbal als softbalinhoud. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 15:32 (CEST)
Ik heb werper al aangevuld. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 15:35 (CEST)
Bij softbal is er toch geen heuvel? - Daar zit ik kennelijk abuis. Lymantria 4 aug 2008 15:48 (CEST)
Nee klopt. Ik heb ff geklooid op je gp. Als je het nix vind draai je het maar weer terug. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 17:10 (CEST)
Nog mooier zo - wil je een kleurtje laat het me weten :) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 17:24 (CEST)
Best leuk. Iets lichtroods ofzo. Lymantria 4 aug 2008 17:27 (CEST)
Ok ik ga aan de slag. Stay tuned! Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 17:31 (CEST)
Klaar - lichtrood. Ik hoor wel of je andere kleuren mooier vind oid Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 4 aug 2008 21:12 (CEST)
I'm impressed! Heel veel dank. Lymantria 4 aug 2008 23:20 (CEST)
Aftellend - nog twee te gaan van de 2008 selectie nu :) Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 6 aug 2008 13:11 (CEST)
Ik ben met Danny Rombley bezig. Lymantria 6 aug 2008 13:26 (CEST)
...en we zijn compleet! Gezicht met tong uit de mond Lymantria 7 aug 2008 16:18 (CEST)
YEAH APPLAUS Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 7 aug 2008 16:23 (CEST)

Hoi

Ik heb (in dezelfde kleuren maar dan omgekeerd, lightcoral op rose, ook je overlegpagina ff gedaan. Zoals je ziet staan alle afgehandelde oude berichten nu in een archief waarvan je de doorlink bovenaan vindt. Vergeet niet die pagina even op je volglijst te zetten mocht iemand toch nog daar iets gaan aanvullen. Tevens staat er bovenaan nu een handige aankliklink voor mensen die je willen schrijven hier. Groetjes, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 5 aug 2008 13:43 (CEST)

Nu ben ik helemaal salonfähig gemaakt Glimlachende smiley Lymantria 5 aug 2008 14:17 (CEST)

Atreides

Hallo Floor,

Op 31 juli heb je mijn bewerking van het artikel Atreides, de band Atreides betreffende, verwijderd. Aangezien de band wel degelijk bestaat, serieus is en inderdaad vernoemd naar Atreides, lijkt dit me geheel onterecht. Ik neem aan dat je tenminste de moeite hebt genomen om bijgevoegde link te bezoeken en dus tot de conclusie bent gekomen dat de band onder deze naam bestaat. Daarom vraag ik me af hoe je tot deze beslissing bent gekomen en ik hoop dat, aangezien ik je bewerking ongedaan heb gemaakt, je nu zult inzien dat de verwijzing op deze pagina terecht is.

Groet,

Léon – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.94.184.141 (overleg · bijdragen) 5 aug 2008 17:26 (CEST)

Hoi, het artikel gaat niet over een "zaanse band" maar over een fictief geslacht uit een science fiction boekenreeks. Wil je een zelfstandig artikel over de band schrijven dan kan dat, bijvoorbeeld onder Atreides (band) maar houd er dan wel rekening mee dat het een echt bekende groep moet zijn met platen bij een platenmaatschappij, landelijke bekendheid etc. Lang niet iedere muziekgroep is encyclopediewaardig. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 5 aug 2008 17:29 (CEST)
Beste Léon, Ik sluit me aan bij de woorden van MoiraMoira. Een lemma in wikipedia gaat over één onderwerp, en je deed op een bestaande pagina een toevoeging over een heel ander onderwerp. Dat is de reden van verwijdering geweest. Niet dat een band niet zou bestaan. Lymantria 5 aug 2008 19:03 (CEST)

Boog

Dank voor de correctie! Jona Lendering 6 aug 2008 22:03 (CEST)

Graag gedaan. Lymantria 7 aug 2008 08:34 (CEST)

Ivar M.

Is Wikipedia niet een neutraal, objectief en onafhankelijke ency ? Ivar M. is een zeer bekende Nederlandse Reikileraar en heeft bijgedragen aan de bekendmaking van Reiki. Tegelijk heeft hij 2 orhanisaties opgezet. Dat geeft reden tot opname in het bewuste lijstje, ongeacht of hij dat wel of niet wilt dunkt mij ? 82.173.153.235 7 aug 2008 09:03 (CEST)

Beste anonieme gebruiker, Het is sterk de vraag of Ivar Mol inderdaad encyclopediewaardig genoeg is voor opname in een dergelijk lijstje. Het opzetten van organisaties en het met enthousiasme uitdragen van Reiki op zich is niet voldoende. De mensen in zo'n lijstje zouden een zelfstandig artikel waard moeten zijn. Auteur van tientallen e-boeken: het lijkt erop dat die in eigen beheer zijn uitgegeven, ik kan er in elk geval verder geen spoor van vinden. Daarmee is het in mijn ogen onvoldoende onderbouwd. Lymantria 7 aug 2008 09:10 (CEST)

Dieren

Hoi Floor,
Ik herinner me dat je voorheen nogal wat dieren op Wikipedia beschreven hebt toen ik je wat aanvullingen zag maken op artikelen die ik van enkele dieren schreef. Zeg gerust nee, wanneer je dat niet wilt, maar zou je eens naar het rijtje dieren willen kijken op het portaal:Tibet? Ik ben er namelijk niet zo in thuis en misschien is het voor jou wel in een handomdraai gedaan. Over de wolhaas en de woestijnhaas ben ik trouwens niet helemaal zeker. Kijk maar even, al zijn het er maar een paar, het is altijd meegenomen. Groeten, Davin 10 aug 2008 12:16 (CEST)

Hoi Davin,
Leuk lijstje, misschien kan ik er binnenkort een of een paar van bekijken. Eigenlijk doe ik voornamlijk insecten, maar misschien kan ik daar wel wat van vinden. Ik kwam trouwens een leuke fotolijst van "veldwerk in Tibet" tegen. Succes met je portaal. Groetjes, Lymantria 10 aug 2008 20:18 (CEST)
Leuke foto's. Het is net alsof zelfs de vogels daar minder gehaast lijken dan hier :-) Terwijl je de duiven daar, hier ook gewoon tegen zou kunnen komen. Kijk maar even wat je ervan kunt invullen. Alle hulp is welkom. Davin 10 aug 2008 22:22 (CEST)

sjabloon

Sjabloon vergeten? Emmanuel Jozef van Portugal is door jou als {ne} genomineerd. --VanBuren 13 aug 2008 10:28 (CEST)

Het sjabloon was weer weggehaald. Ik zie nu dat er reden voor is. Nominatie ingetrokken. Lymantria 13 aug 2008 10:37 (CEST)

Rosse doornkruiper

Hee Lymantria

Leuk dat je mijn artikel van de rosse doornkruiper hebt bijgewerkt. Ik heb ze in Australie gezien, heel leuk.

Ik probeer alleen een foto te uploaden maar dat lukt me niet.

Heb jij een idee?

Groet Bas

Beste Bas, Je kunt het beste gebruik maken van Wikimedia Commmons, daar kun je uploaden bij de pagina commons:commons:Upload/nl. Wel eerst even een account aanmaken (bijvoorbeeld gelijk aan hier). De foto kan dan ook op anderstalige wiki's worden gebruikt. Een foto zou het echt afmaken. Lymantria 13 aug 2008 13:57 (CEST)

Zee-egels of zeekomkommers op Opwarming van de Aarde

Hoi Lymantria, Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat NRC Next een verkeerde vertaling heeft gemaakt. In het oorspronkelijke artikel waar je naar verwijst gaat het over de sea-urchin (=zeekomkommer vlgs Wikipedia) Heliocidaris erythrogramma. Ik heb de soort even gegoogled en het lijkt toch echt om een zeekomkommer te gaan. Nu ben ik maar een arme chemicus, misschien weet je er zelf meer van? Groet, Michiel (overleg) 14 aug 2008 08:57 (CEST).

Volgens welke wikipedia is sea-urchin een zeekomkommer? De Engelse wikipedia en:Sea urchin stuurt keurig door naar zee-egels. Zeekomkommer is heel gewoon Sea Cucumber. Lymantria 14 aug 2008 09:01 (CEST)

Je hebt helemaal gelijk. Op [1] wordt het dier zeekomkommer genoemd, maar het ziet eruit als een zee-egel. Groet, Michiel (overleg) 14 aug 2008 09:09 (CEST)

Hoogspringen

Ik kan niet precies zien wat je bij het hoogspringen veranderd hebt. Probleem is dat de IAAF een tijdje, of misschien ook nu nog, een indoorwereldrecord tevens als outdoorrecord telde als indoor beter was dan outdoor. Heb je daar rekening mee gehouden? Terzijde: wat doe je in de insecten, ik zit in de libellen. atalanta 15 aug 2008 11:49 (CEST)

Ik heb daar geen rekening mee gehouden en zal de wijziging terugdraaien. Is h dan de gebruikelije toevoeging? Ik dacht dat dat i was... h is toch "op hoogte"? Ik zit vooral in (nacht)vlinders, past beter bij jouw gebruikersnaam. Er zijn trouwens nog best wat libellen die in onze streken voorkomen niet beschreven. Lymantria 15 aug 2008 11:56 (CEST)

kromme jongens

hoi Lymantria, Ik zag dat je de pagina kromme jongens op de verwijderingslijst heb gezet. Met de reden dat het POV is, het niet aan de conventies voldoet en omdat het een streekband is wat niet NE is. Ik zou graag alle 3 de redenen doorlopen, omdat er bij mij nog wat onduidelijkheid is:

 • Het is geschreven uit mijn point of view; informatie van de officiele website heb ik gebruikt om dit stuk te schrijven.
 • Het voldoet niet aan de conventies van wikipedia; conventies doorgelopen, ik zie inderdaad dat ik de externe links niet beschreven heb.
 • Streekband is NE; hier ben ik het niet mee eens omdat er zat andere streekbands op wikipedia staan http://nl.wikipedia.org/wiki/Streektaal-_en_dialectmuziek

Nou weet ik niet of jij nog andere feedback heb. Zo niet dan vind ik het niet terecht dat de pagina op de verwijderlijst staat. Zo wel dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet --Druifkes 15 aug 2008 13:53 (CEST)

Beste Druifkes, Op zich kan streektaalmuziek natuurlijk wikiwaardig zijn. Een aantal streektaalacts, zoals Normaal, Skik, Ede Staal, enz. hebben ook buiten hun regio bekendheid. Kijk voor wat nodig is om wikiwaardig te zijn eens bij Wikipedia:Relevantie van muziekgerelateerde artikelen. Ik schreef ook dat de musical in hun voordeel pleit. Wat mij meer stoorde waren allerlei zinnen die niet horen bij een neutrale benadering van een encyclopedie, zoals:
  • "Het publiek was laaiend enthousiast..." (is een mening)
  • "Door het grote succes, was het voor de bandleden moeilijk, de muziek met het werk te combineren." (..het grote succes.. Maakt het succes het moeilijk met werk te combineren?)
  • "Doordat de Kromme Jongens 8 jaar na het eindconcert nog steeds zo populair zijn..." (..zo populair..)
  • Zijn de nummers van de CD "Kanjers" die als hit worden omschreven, inderdaad in een hitparade terecht gekomen?
  • Jongeren maar ook opvallend veel oudere mensen bezochten de voorstellingen. (vanuit welke gedachte is dit opvallend?)
Het gebruik van superlatieven is gauw strijdig met het NPOV principe.
Ook staan er me teveel niet relevante (NE) feiten in:
  • Het hele stukje over de oprichting ziet er niet relevant uit
  • Veel aandacht voor een laatste concert dat geen laatste concert was
  • Later nog eens twee uitverkochte (waar?) afscheidsconcerten omdat werk en band niet gecombineerd kunnen worden. Het noemen van het stoppen lijkt me voldoende, de rest voegt niet echt iets toe.
Natuurlijk kan het artikel in de komende kleine twee weken nog bewerkt worden, zodat iedereen van het tegendeel wordt overtuigd. Succes daarmee! Lymantria 15 aug 2008 15:46 (CEST)

Oke hier kan ik wat mee! bedankt! --Druifkes 15 aug 2008 17:35 (CEST)

Aangepast. --Druifkes 19 aug 2008 17:59 (CEST)

Valeri Bortsjin

Beste Lymantria, Op 5 augustus 2008 heb jij aan het lemma over Valeri Bortsjin enkele zinsneden toegevoegd over het feit, dat hij uit de Russische olympische ploeg zou zijn gezet wegens vermeend EPO-gebruik. Toch is-ie gisteren olympisch kampioen 20 km snelwandelen geworden. Daarom aan jou het verzoek om het lemma te verbeteren/aan te passen. Bij voorbaat dank. Groet,--Piet.Wijker 17 aug 2008 09:04 (CEST)

Ja, vreemd. Het persbericht was heel duidelijk. Ik ga het uitzoeken. Lymantria 17 aug 2008 12:37 (CEST)

Raily Legito

Beste Lymantria,

Ik had daarvoor deze bron [2], als u het daarmee niet eens bent dan bent u natuurlijk altijd vrij deze weer te veranderen. U zal vast wel meer verstand hebben van honkbal dan ik. :D

Ik hoop hiermee u voldoende geïnformeerd te hebben.

C69 18 aug 2008 18:55 (CEST)

Ga maar eens googelen op Raily Legito, dan vind je veel hits. Ik houd het dus inderdaad op beide namen en draai je wijziging terug. Lymantria 18 aug 2008 18:57 (CEST)

Erik Tysse

Beste Lymantria, Leg in het lemma over Erik Tysse svp even uit, of hij in Peking nu wel of niet ook aan de 20 km snelwandelen heeft deelgenomen en zo ja, welke prestatie hij op dit nummer bereikte. Bvd. Groet,--Piet.Wijker 22 aug 2008 09:58 (CEST)

Beste Piet Wijker, Oeps! Gedaan. Lymantria 22 aug 2008 10:02 (CEST)

RockbandSpock

Beste Lymantria

U hebt de pagina Rockband Spock op de verwijderlijst gezet met als argumenten: geen bovenregionale bekendheid, geen discografie en geen eigen werk.

Spock is een band die zeker wel in het zuiden en het oosten van het land bekendheid geniet. De band speelt ook op Huntenpop 2008, ïs op de radio geweest (Optimaal FM), treedt op in theaters met een zelf geschreven productie (eigen werk!!) en daarnaast natuurlijk de "normale" optredens. Daarnaast heeft Spock een cd gemaakt Connection (discografie) met eigen nummmers (zie www.rockbandspock.nl). Mocht ik nog het een en ander moeten aanpassen dan hoor ik dat graag. Ik hoop dat de pagina kan blijven bestaan.

met vriendelijke groet

H. Reinders

Beste H. Reinders, ik heb de argumentatie iets aangepast (had zelf mijn fout al opgemerkt over de CD), ik blijf bij het niet "bovenregionaal" bekend zijn. Kijkt u eens bij Wikipedia:Relevantie en Wikipedia:Relevantie van muziekgerelateerde artikelen wat er van een band verwacht artikel ongeveer verwacht wordt. Zie bovendien uw eigen overlegpagina voor opmerkingen over het doen van "zelfpromotie". Met vriendelijke groet, Lymantria 22 aug 2008 10:16 (CEST)

LGA categorie

Onlangs is de indeling van de beginnetjes gewijzigd. Graag {{beg|landen & volken=Australië}} gebruiken om de LGA's in de juiste subcat te krijgen.--Joopwiki 28 aug 2008 22:32 (CEST)

Bedankt, komt voor elkaar, helemaal correct is het {{beg|landen & volken|land=Australië}}. Lymantria 28 aug 2008 22:57 (CEST)
Je hebt gelijk, typo van mijn kant.--Joopwiki 29 aug 2008 10:03 (CEST)

verwijderen categorieën

Hoi,

er was nog geen nieuwe weekpagina aangemaakt. Ik heb je nominaties verplaatst, had daarbij wel 3x een bewerkingsconflict met je, dus hoop dat ik ze allemaal heb. De goede pagina voor deze week is hier te vinden. Ook vanaf de algemene categorieverwijderlijst inmiddels terug te vinden. Groet, Niels? 1 sep 2008 23:58 (CEST)

Bedankt, Ik probeerde de nieuwe weekpagina zelf aan te maken, maar dat lukte me niet. Lymantria 1 sep 2008 23:59 (CEST)

Into the Woods

Hoi, ik heb het (door jou terecht genomineerde) artikel Into the Woods aangepast en wat uitgebreid obv het Engelstalige artikel. Wil je even kijken of het sjabloon er nu af kan? Goed werk aan het Trekvlinderartikel trouwens! Dank alvast en groet, Forrestjunky (overleg) 2 sep 2008 13:17 (CEST)

Ook hoi, Ik heb de nominatie ingetrokken. Ik laat nu expres het Trekvlinderartikel een paar dagen rusten, en ga dan nog eens jullie suggestie voor de structuur proberen uit te werken. Bedankt voor de geweldige feedback! Lymantria 2 sep 2008 13:22 (CEST)

'Australische' artikelen

Lymantria, ik zie dat je diverse 'Australische artikelen' aan het maken bent. Daarin zitten refs en links. Zou je bij de refs en links het sjabloon (en) er bij willen zetten (als het in het engels is natuurlijk)? Bij vooorbaat dank en ga door met het goede werk.... - Goudsbloem 3 sep 2008 14:03 (CEST)

Okay. Lymantria 3 sep 2008 14:04 (CEST)
Nog misschien een tip voor je: als je de afbeeldingen van de kaartjes vergroot van 240px naar 300 px, komt de tekst van de website met daarin het (en) sjabloon mooi op 1 regel te staan.
Soms is het niet nodig. Ik vind bovendien de kaartjes dan erg groot worden. Als je het stoort dat het sjabloon op de volgende regel staat mag je het van me aanpassen, hoor, maar ik zit er niet echt mee. Lymantria 3 sep 2008 15:38 (CEST)


artikel over Fanteyfare op de verwijderlijst

Goeiemorgen,

Tot mijn verbazing las ik dat mijn artikel over de Fanteyfare op de verwijderlijst werd gezet? Ik heb geen ervaring met het schrijven van Wikipedia-artikels, dus als ik daar in de 'fout' ga of niet objectief genoeg ben: corrigeer me gerust!

Wat het 'overstijgen van het bovenlokale betreft': de Fanteyfare speelt niet enkel in Belsele, de plaats waar ze hun thuisbasis hebben. Zoals je ook kunt zien op hun website spelen ze her en der in het Vlaamse land internationale muziek. De Belgische organisatie voor Folk- en Jazzmuziek riep de Fanteyfare uit tot ontdekking van de week op hun jaarlijkse Folkmeeting te Gooik (link naar het artikel hierover staat ook op de Fanteyfare-blog).

Ik kan begrijpen dat mensen die niet thuis zijn in de wereld van de folk de Fanteyfare (nog) niet kennen, maar in de folkwereld denk ik wel dat de naam intussen belletjes doet rinkelen...

Ik hoop dat deze motivatie voldoende is om een publicatie in Wikipedia te rechtvaardigen?

Zoniet, dan hoor ik het graag van jou...

Alvast bedankt voor de interesse in het artikel!

Hans

PS: Ik besloot tot het schrijven van dit artikel ten gevolge van een oproep op deze pagina; zowiezo is Vlaanderen een klein - en dus lokaal - gebied; mocht blijken dat het artikel over de Fanteyfare niet past in Wikipedia, dan moet wellicht ook daar een evaluatie van de artikels gebeuren.

Beste Hans, Uit het artikel blijkt geen bovenlokale bekendheid. Er wordt weinig gezegd over de prestaties van Fanteyfare, en veel over niet of half relevante "karakteristieken". Een aantal uitingen trekken het artikel ook naar het zijn van een promotie-artikel in plaats van een encyclopedisch artikel, ze liggen op of over de rand van een neutraal standpunt. Denk daarvoor aan "zootje ongeregeld" en de beschrijving van de doelstelling. Wil je het artikel behouden, dan zou het dus stevig moeten worden aangepast, afstandelijker geschreven en meer melden over gebleken betekenis (liefst met bronvermelding). Uiteraard is goede bekendheid binnen relevant publiek in Vlaanderen prima, laat dat dan ook ergens uit blijken. Daarvoor zijn twee weken de tijd. Wanneer je denkt dat het artikel goed genoeg is voor behoud, meld dat dat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080909. Succes!
Lymantria 9 sep 2008 07:50 (CEST) (P.S. Teken je bijdragen aan overleg met ~~~~, dan verschijnt je gebruikersnaam plus datum en tijd.)

artikel over Bastenaken

Ben jij nu helemaal Nuts?

Wie maakt eigenlijk uit dat mijn bijdrage maar heel zijdelings iets te maken heeft met de naar verhouding zeer grote paragraaf over het Ardennenoffensief? Over de precieze (emotionele)betekenis van het woordje "nuts" waarvan de bijnaam "Nuts City" afkomstig is weet in Nederland bijna niemand iets af. De grootst mogelijke onzin hoor je. Door mijn bijdrage wordt duidelijk hoe geniaal die legendarische opmerking "Nuts" is gevonden door de betreffende Amerikaanse generaal. Het draagt ertoe bij dat eindelijk de ware emotionele betekenis wordt begrepen. Ik wil dat dit zo blijft en anders moet je het fatsoen hebben daarover een apart artikel te schrijven met een link vanaf het onderwerp Bastenaken.

Ik zou het op prijs stellen als je je toon wat matigt. Ik ga geen pagina over nuts maken. Etymologieën zijn vaak niet betrouwbaar, en en:Nut hand typeert jouw verhaal als onwaarschijnlijk. Lymantria 11 sep 2008 14:14 (CEST)

Vlinders en motten

Bedankt voor de welkomsgroet. Ik ben al vaak op de nl wiki, maar pas er eigenlijk nooit iets aan. Ik heb wel een heleboel artikelen over vlinders en motten op de nl gebruikt als bron voor de engelse wiki. Was me al opgevallen dat jij ze bijna allemaal gemaakt had, je bent er maar druk mee geweest, goed werk!

Dankjewel! Lymantria 12 sep 2008 11:50 (CEST)

‎Wealthy historical figures 2008

Geachte,

Ja deze pagina was inderdaad een foutje, zou jij hem voor me weg kunnen halen?

Alvast bedankt.

MVG

Beste,

Roby Lakatos

Je nomineerde de pagina Roby Lakatos voor verwijdering terwijl ik er nog aan bezig was. Ben een newbee wat wiki betreft en heb misschien een fout gemaakt door de pagina op te slaan voor het werk af was. Nu vind ik niet hoe ik de pagina van die lijst af moet krijgen, kan je mij helpen ? Bedankt! Jens

Beste Jens, Je kunt aangeven nog even bezig zijn door het plaatsen van het sjabloon {{wiu2}} bovenaan de pagina. Zie sjabloon:wiu2. Het is normaal gezien een kwestie van het artikel zo opknappen, dat als het echte verwijderen over twee weken geschiedt, dat het dan wel gereed is. Is dat het geval, dan wordt het artikel niet verwijderd. Nu zal ik de nominatie intrekken, want het artikel is voldoende opgeknapt. Lymantria 18 sep 2008 14:31 (CEST)

Passe-vite

Hoi Lymantria, ik heb je nuweg nominatie voor dit artikel even aangepast in {wiu} en het op de reguliere verwijderlijst geplaatst. Het is zo te zien geen onzin en hoeft dus niet direct verwijderd te worden. Ik heb ook meteen de titel even gecorrigeerd naar aanleiding van je opmerking. Groet, Joris1919 18 sep 2008 15:20 (CEST)

Als een passe-vite werd bedoeld, was het vond ik behoorlijk onzinnig geschreven, en inhoudelijk maar heel gedeeltelijk juist. Ga vanavond of morgen het artikel wel oppoetsen, zodat het straks kan blijven. Lymantria 18 sep 2008 17:54 (CEST)
Eh, maar er is al een artikel roerzeef, dus een redirect van gemaakt, en van de rare spelling toch maar weer nuweg. Lymantria 18 sep 2008 17:57 (CEST)
Ik zag het al. Prima opgelost zo, ik had ook nog nooit van een roerzeef gehoord. Joris1919 18 sep 2008 20:50 (CEST)

communes à facilité

Vos commentaires sont partiaux et sans la moindre rigueur scientifique. C'est tout le contraire de l'esprit de Wikipedia. Vous niez le caractère bilingue de l'arrondissement électoral de Bruxelles-Halle-Vilvoorde parce que sa suppression est à l'agenda des politiques flamands. Il s'agit pourtant de la loi du 8 novembre 1962 et de ses articles 20 et svts. Cette loi existe encore à ce jour jusqu'à preuve du contraire Prendre vos rêves pour une réalité est contraire à la rigueur qu'on se doit d'attendre des contributeurs. Vous refusez de mentionner le nom du bourgmestre et les résulats électoraux clairs qui ont donné dans ces 3 communes :une majorité aux liste d'union des francophones. En agissant ainsi, vous donnez une image de repli sur soi très mauvaise de la Flandre. Vous n'acceptez même pas le débat en essayant de trouver un juste milieu dans un texte équilibré. Vous jouez meme le jeu du Vlaams Belang en reprenant le site non officiel qu'ils ont ouvert à Wezembeek et pour lequel une action en cessation est en cours devant les tribunaux. c'est helas très révélateur de votre etat d'esprit... Peut-on espérer que vous reviendrez à la raison en intégrant les éléments qui sont avérés ?

Apologies for my lack of French - I am unable to actively use this language in more difficult situations. I honestly don't understand why you are addressing this message to me. I only have corrected an edit to Kraainem because a specific percentage was given for the number of French speaking people, while no source was given. Handwaving in this type of statistical data should not be accepted. Lymantria 21 sep 2008 11:42 (CEST)
Deze vandaal is aangepakt via rangebloks voor de nacht ivm doorgaand harassment van diverse gebruikers. Zie hier. Neem bij doorgaan gerust contact op met mij. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 21 sep 2008 22:00 (CEST)