Overleg gebruiker:Maikel-053

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Logo
Hallo Maikel-053, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.411 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 2 jan 2009 14:25 (CET)Reageren

NPOV[brontekst bewerken]

Hallo Maikel-053

Probeer als je een Wikipedia-artikel schrijft a.u.b. vanuit een neutraal standpunt te schrijven. De bewering dat de voetbalvereniging AJC '96 de "gezelligste club" van zijn gemeente zou zijn is een mening, geen feit. Jij denkt er wellicht zo over, maar er zullen ook mensen zijn die daar anders over denken. Ik heb deze tekst dan ook verwijderd uit het artikel.

Mvg. **Man!agO** 2 jan 2009 14:41 (CET)Reageren

[brontekst bewerken]

Ik heb ook even een vraagje over deze afbeelding. Deze heb je vrij gegeven in het publiek domein daar je hem zelf hebt gemaakt. Deze afbeelding is echter een letterlijke kopie van het officiële logo van de club. Indien dat logo wel auteursrechtelijk beschermd is, dan is deze door jou gemaakte kopie dat ook en mag je de afbeelding dus niet in het publiek domein vrijgeven. Kortom: weet je zeker dat op het originele logo geen auteursrechten zitten?

**Man!agO** 2 jan 2009 14:45 (CET)Reageren

Hallo,

het logo is vrij beschikbaar voor iedereen om te gebruiken, vandaar dat ik die optie heb aangeklikt. Maar in welke categorie zou jij het logo dan plaatsen?

Maikel-053 2 jan 2009 15:38 (CET)Reageren

Als er geen auteursrechten op het logo zitten is het verder geen probleem. Twee categorieën die anders in aanmerking zouden komen zijn GFDL en Cc-by-sa-2.0. Beide komen erop neer dat de afbeelding onder bepaalde voorwaarden vrij te gebruiken is, zoals de voorwaarde dat altijd de rechthebbende vermeld moet worden.
**Man!agO** 2 jan 2009 17:46 (CET)Reageren

Oke misschien moet ik dat maar aanpassen dan. Kun jij dit doen voor mij of moet ik dit zelf doen en zo ja hoe pas ik het aan? Maikel-053 2 jan 2009 23:34 (CET)Reageren

Om het aan te passen moet je naar de pagina van deze afbeelding op Commons gaan. Klik bij het kopje "Licensing" op bewerk, en vervang {{PD-self}} door {{GFDL-1.2}} of {{Cc-by-sa-2.0}}
Mvg. **Man!agO** 3 jan 2009 07:08 (CET)Reageren