Overleg gebruiker:Marindesikkema

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Bertux in het onderwerp Welkom, dank voor Botjes Zandgat

Welkom, dank voor Botjes Zandgat[brontekst bewerken]

Hallo Marindesikkema, welkom op Wikipedia en dank voor je update op Botjes Zandgat! Dat artikel heb ik jaren geleden geschreven en af en toe neem ik nieuwe ontwikkelingen mee, maar de overname door Noordkorrel had ik nog niet gezien. Ik ben blij dat er ook eens iemand anders aan werkt.

Gezien je gebruikersnaam vermoed ik dat dit LinkedIn-profiel van jou is. Dat gaat me natuurlijk niets aan, maar als je in de omgeving woont of werkt, zou je dan eens een paar foto's of zelfs een video kunnen maken? Ikzelf woon in Tilburg en kom nooit boven de grote rivieren, dus voor mij is het geen optie.

Om geschikt te zijn voor Wikipedia is beeldmateriaal nodig dat onder de CC-BY-SA-licentie beschikbaar gesteld wordt en dat is helaas heel zeldzaam. Die licentie houdt in, dat anderen het materiaal mogen hergebruiken, maar dat ze de oorspronkelijke maker netjes moeten vermelden.

Ik hoop dat jij iemand bent of kent die voor beelden kan zorgen, want het is zonde dat zo'n artikel, dat ik echt met liefde geschreven heb, er zo saai uitziet. Ik hoor graag of je er iets in ziet en sta open voor alle soorten vragen en opmerkingen over dit artikel of over andere Wikipedia-kwesties.

Met vriendelijke groet →bertux 9 mrt 2022 14:34 (CET)Reageren