Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/jan 2016

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van januari 2016.

Vraag over interwiki's[bewerken]

Hoi Michiel, ik kwam toevallig op het artikel Mon Ikeun en volgens mij handelt dit over het zelfde onderwerp als Mon Ikeun, Lho'nga, Aceh Besar op de Indonesische Wikipedia. Er zijn echter geen interwiki's tussen de beide Wikipedia's aanwezig. Het artikel Mon Ikeun is botmatig aangemaakt en ik neem aan dat er veel meer artikelen in deze categorie zijn waarvan de interwiki's niet up-to-date zijn. Is er een manier om dit botmatig te checken en te updaten? Groet, Vincentsc (overleg) 6 jan 2016 12:29 (CET)

De eerste vraag is of dit werkelijk hetzelfde onderwerp is. Ik kan mij herinneren dat er veel bestuurlijke lagen zijn en vele een zelfde naam hebben, maar niet hetzelfde zijn. Oppassen geblazen dus. Gebruiker:Sjoerddebruin is hier een tijd terug uitgebreid mee bezig geweest en die heeft heel veel verkeerde koppelingen (twee artikelen met dezelfde naam maar niet hetzelfde onderwerp) lopen splitsen. Mijn suggestie is om met hem eerst even contact op te nemen. Groetjes - Romaine 6 jan 2016 12:33 (CET)
Dat is inderdaad de vraag. Het heeft in ieder geval de zelfde naam en ligt in het zelfde bestuurlijk gebied. Ik denk dat Sjoerddebruin hier wel op reageert en dat het beter is om de discussie centraal te houden. Groet, Vincentsc (overleg) 6 jan 2016 12:48 (CET)

Beoordelingsnominatie Overleg categorie:Nederlands persoon naar streek[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Overleg categorie:Nederlands persoon naar streek dat is genomineerd door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160107 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 jan 2016 01:01 (CET)

Een van de[bewerken]

Ik zie dat een van je bots artikelen maakte over county's in de VS. Daarin en ook in andere automatisch aangemaakte lemma's - ook door jouw bot? - staat steeds: ... is één van de ... dit moet echter zonder accenten geschreven worden, dus: ... is een van de … Zou je dat door een bot kunnen laten veranderen in de naar ik vermoed zo'n 500 artikelen?Madyno (overleg) 11 jan 2016 11:58 (CET)