Overleg gebruiker:Michiel1972/Archief/sep 2015

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Deze archiefpagina bevat overleg van september 2015.

William Singer[bewerken]

Hallo Michiel1972, Als ik op de link klik van devalk, die je als bron hebt toegevoegd, krijg ik de mededeling dat het een gevaarlijke site is die je niet moet openen. Kan je ook eens kijken. Moet die link dan niet verwijderd worden? Met vriendelijke groet, Salix2 (overleg) 12 sep 2015 21:21 (CEST)

Aanvulling: als ik de valk . com intoets (aan elkaar natuurlijk), krijg ik van mijn Norton direct dezelfde melding. Salix2 (overleg) 12 sep 2015 21:27 (CEST)
In Chrome zie ik niets bijzonders, geen melding. Michiel1972 16 sep 2015 10:18 (CEST)
Ik gebruik ook Chrome en heb Norton antivirus. Ik krijg onder andere de tekst Dit is een bekende gevaarlijke website. Het is raadzaam deze website NIET te bezoeken. Zo'n tekst heb ik zelden of nooit gezien. Salix2 (overleg) 16 sep 2015 12:27 (CEST)

Beoordelingsnominatie Landgoed de Biestheuvel[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Landgoed de Biestheuvel dat is genomineerd door JanB46. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150917 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 18 sep 2015 02:02 (CEST)

Bot edit[bewerken]

Please see Overleg_gebruiker:Lsj#Canton_in_france_and_capitals. Could you correct these ? TomT0m (overleg) 28 sep 2015 18:15 (CEST)

Spaanse gemeenten[bewerken]

Dag Michiel, zoals je weet ben ik nooit zo weg geweest van robotartikelen. Toch wil ik je even wijzen op het volgende. Ik meen me te herinneren dat je, voordat je aan het project met de Franse gemeenten begon, de Spaanse hebt aangemaakt. Het waren ze echter niet allemaal: de kleinste gemeenten heb je laten zitten omdat niemand dat toen nog nodig vond. Inmiddels hebben we op nl: (robot)artikelen over alle gemeenten van diverse landen, maar nog steeds niet van Spanje, terwijl veel andere Wikipedia's ook dat land compleet hebben. Er is dus een scheve verhouding, en hoewel ik liever mensenartikelen zie, hou ook ik niet van scheve verhoudingen. Misschien is het daarom de moeite waard om ook de rest eens aan te maken? Steinbach (overleg) 30 sep 2015 15:50 (CEST)