Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Midyat~nlwiki

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 18 jaar geleden door NielsF in het onderwerp Al mijn opmerkingen
Hallo Midyat~nlwiki, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.798 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom Midyat. NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 02:45 (CET)Reageren

Auteursrechten/Wiu artikel Midyat[brontekst bewerken]

Ik heb je artikel gemarkeerd voor verwijdering omdat het

  1. Direct overgenomen tekst van www.midyat.us bevat, dus een schending van de auteursrechten is
  2. In de huidige vorm niet overeenkomt met hoe een artikel (zie Wikipedia:Conventies) eruit hoort te zien
  3. Externe plaatjes bevat. Dit is niet toegestaan, wederom omdat dan de auteursrechten onduidelijk zijn. Als je echt expliciete toestemming hebt (zoals je eerder al bij een afbeelding [[Afbeelding:IMGA0093.jpg]] hebt aangegeven), kan je de plaatjes uploaden op wikipedia. Vermeld er dan specifiek bij van wie je toestemming hebt, en geef het plaatje een duidelijke naam (dus geen IMGA0093) bijvoorbeeld: Midyat vanaf het oosten.jpg o.i.d.

Het is absoluut niet persoonlijk bedoeld, zinvolle bijdragen zijn altijd welkom, we moeten alleen enorm uitkijken met auteursrechten, en bovendien moet alles er een beetje hetzelfde uitzien.

Vragen?: Overleg gebruiker:NielsF. NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 02:45 (CET)Reageren

Weghalen markeringen[brontekst bewerken]

Hoi Midyat, het weghalen van de markeringen is niet de bedoeling. Dat gebeurt nadat op de verwijderlijst WP:TV duidelijk is gemaakt dat dat kan, en dan doet of de originele plaatser van de markering dat, of een moderator. groet, NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 03:00 (CET)Reageren

Antwoord op je vraag[brontekst bewerken]

Hoi ik heb antwoord gegeven op mijn overlegpagina, Overleg gebruiker:NielsF. Kijk er maar even naar. Je kan me zowel hier als daar antwoorden. Nog een tip: je kan je teksten in overlegpagina's (niet in artikelen, daar staat het al in de geschiedenis) ondertekenen met 4x~, dus ~~~~, dan krijg je zoiets als dit: NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 03:10 (CET)Reageren

Antwoord op mijn overleg[brontekst bewerken]

Hoi Midyat, weet niet of je het hebt gelezen, maar ik had antwoord gegeven op mijn overlegpagina. Normaal gesproken wordt als je iets zegt op een bepaalde pagina het gesprek ook daar gevoerd, je kan het op je volglijst (helemaal rechtsboven) zetten (bijvoorbeeld door Volg deze pagina aan te vinken als je iets typt (onderaan, rechtsboven van pagina opslaan). Omdat je nieuw bent nog even (voor de laatste keer) een berichtje hier. groet, NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 03:47 (CET)Reageren

Al mijn opmerkingen[brontekst bewerken]

Je moet trouwens niet al mijn opmerkingen en veranderingen tot nu toe zien als "moeilijk", ik wil je juist leren/helpen hoe je goed kan meedoen met wikipedia! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust op mijn overleg. Stel je even voor dat er meer dan 500 artikelen per dag bijkomen, dan moet je af en toe opletten dat het wel een beetje lijkt op wat er voor de rest staat. Veel succes nog met je bijdragen! groetjes, NielsFzeg het eens.. 26 jan 2006 05:15 (CET)Reageren

Opgelet! Externe link(s)

Beste Midyat~nlwiki, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Midyat, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:29 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:23 (CEST)