Overleg gebruiker:Mjwnieuwdorp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Mjwnieuwdorp, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.033 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Slachtofferhulp[brontekst bewerken]

Welkom Mjwnieuwdorp! Ik zag uw toevoegingen op het artikel Slachtofferhulp. U verwijderde daar een belangrijk deel van de informatie over Slachtofferhulp in algemene zin (waar dat artikel ook over ging), om die informatie te vervangen met informatie over een specifieke organisatie die zich bezighoudt met slachtofferhulp. Mogelijk doelde u op Slachtofferhulp Nederland. Een link naar deze en andere organisaties is in het algemene artikel opgenomen. Ik heb uw bewerking teruggedraaid, omdat het uiteraard niet de bedoeling is om het algemene artikel om te vormen naar een artikel over een bepaalde organisatie. U kunt natuurlijk wel het artikel over de organisatie aanpassen, mogelijk dus Slachtofferhulp Nederland. Hierboven vindt u meer uitleg over Wikipedia. Mvg, Forrestjunky 11 apr 2008 15:58 (CEST)[reageer]

Beste, een belangrijke voorwaarde voor tekst in artikelen is, dat de tekst niet auteursrechtelijk beschermd mag zijn. Het plaatsen van tekst die van elders gekopieerd is, is dan ook helaas niet toegestaan. Ik heb daarom wederom een deel van uw bewerkingen moeten terugdraaien. Ik raad u echt aan de regels en conventies door te lezen, die u via het welkomssjabloon hierboven kunt vinden. Kleine aanpassingen aan de tekst volstaan jammer genoeg niet om aan de regels te voldoen: het hele stuk dient in eigen woorden te worden geschreven, om het (met bronvermelding) toelaatbaar te maken. Als u de van elders overgenomen tekst zelf hebt geschreven, kent Wikipedia een procedure voor "vrijgeven". Alle informatie vindt u op Wikipedia:Auteursrechten en Wikipedia:Toestemming. Daarnaast dient een artikel in encyclopedische en neutrale stijl te worden geschreven. Promotie, ook voor maatschappelijke organisaties of initiatieven, past niet in een encyclopedie. Zinnen als Voor meer informatie kun je contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland via 0900-xx (lokaal tarief). Je wordt dan direct verbonden met het regiokantoor bij jou in de buurt. Of bezoek de website: horen er niet in thuis. Ook worden op Wikipedia geen externe links in de tekst geplaatst, zie ook Wikipedia:Wanneer extern linken. Tenslotte dient de tekst opgemaakt te worden volgens de richtlijnen. Daarover vindt u alle informatie in de conventies, zie hierboven. Ik raad u echt aan u eerst even in te lezen, om te vookomen dat uw bewerkingen ongedaan worden gemaakt. Mvg, Forrestjunky 11 apr 2008 17:07 (CEST)[reageer]
Beste Mjwnieuwdorp,
Ik stel je inspanningen om het artikel Slachtofferhulp Nederland te verbeteren op prijs. Ik zie echter niet zo goed in welk opzicht de gewijzigde tekst beter is dan de oude tekst. Misschien kun je op de overlegpagina van het artikel aangeven wat er aan de oude versie mankeerde. Dan kunnen we daarover overleggen. De overlegpagina is te vinden door vanuit het artikel op het tabje overleg (bovenaan, in het rijtje tabs artikel overleg geschiedenis wijzig titel... ).
Ik zet je overlegpagina wel even op mijn volglijst, dan zie ik het als je hieronder een reactie zet. 11 apr 2008 17:09 (CEST)


Goh, er gaat een wereld voor me open, ik wilde inderdaad alleen even wat wijzigingen aanbrengen bij het artikel over de organisatie Slachtofferhulp Nederland omdat ik daar communicatiemedewerker ben en een aantal onjuistheden en onvolledigheden zag staan. Ik heb me onvoldoende verdiept in de werkwijze (tijdsdruk) en per ongeluk heb ik het artikel 'slachtofferhulp' gewijzigd. Wat mij betreft is de pagina over SHN nu prima.