Overleg gebruiker:Nitabe

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen ter ontduiking van een vanwege ongewenste activiteiten namens de arbitragecommissie opgelegde blokkade is conform deze uitspraak van de arbitragecommissie de hoofdaccount nu voor zes maanden geblokkeerd tot en met 14 juni 2012. Voortvloeiend uit het gepleegde sokpopmisbruik zijn tevens de twee accounts en een statische aansluiting zoals vastgesteld via bewerkingenvergelijkingsonderzoek ondermeer betreffend deze bewerking en ook deze voortvloeiend uit een uitgevoerde checkuser conform punt 3. van de vastgestelde richtlijn voor sokpopmisbruik voor onbepaalde tijd respectievelijk 1 jaar geblokkeerd:

Gebruiker kon indien gewenst na afloop van de voortvloeiend uit de arbitragecommissieuitspraak opgelegde blokkade eenmalig na 14 juni 2012 gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account. Hiertoe heeft de originele account een niet meegeblokkeerde emailfunctie. Gebruiker heeft na afloop van de voortvloeiend uit de arbitragecommissieuitspraak opgelegde blokkade op 14 juni 2012 gebruik gemaakt van deze ontsnappingsclausule. Naar aanleiding van dit verzoek is de blokkade voor onbepaalde tijd omgezet naar negen maanden, tot en met 15 maart 2013.