Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Parisvantroje1983

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Beoordelingsnominatie Gentse StudentenRaad

Deze encyclopedie hanteert het NPOV (Neutral Point Of View) principe. Een flink aantal artikelen voldeden daar niet aan. Links naar eigen home pages is hier ook niet gepast. RonaldB 11 aug 2005 01:52 (CEST)Reageren


   Welkom op Wikipedia, Parisvantroje1983!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise aanvullen met je eigen gegevens.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Heb je je nog niet (gratis) geregistreerd, bedenk dan dat dit veel voordelen heeft. Je hebt meer mogelijkheden; zo kun je allerlei voorkeuren instellen en je eigen artikelen in de gaten houden. Ook als je vanaf verschillende computers werkt komen je bijdragen dan in één overzicht. Daarnaast roept een naam binnen de gemeenschap meer herkenning op dan een IP-adres.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

VVS[brontekst bewerken]

Hoi Paris,

Welkom op wikipedia ook namens mij! Lukt het een beetje om je weg te vinden? Ik zag dat je artikel over VVS genomineerd was voor verbetering. Ik wil je adviseren om eens in het artikel AAG te kijken. Dat gaat ook over studentenvertegenwoordiging aan de universiteit, maar is iets meer aangepast aan de standaarden van wikipedia. Als ik er tijd voor heb, zal ik proberen jouw artikel te verbeteren zodat het mag blijven. Als ik er niet aan toe kom, kun je het zelf proberen. Mocht je ergens niet uitkomen: ik sta altijd open voor vragen. Reageer dan op mijn overlegpagina. Succes! Sietske | Reageren? 12 aug 2005 00:03 (CEST)Reageren

Marc De Clercq[brontekst bewerken]

Hoi Paris,

Je artikel over Marc De Clercq begon al aardig op een artikel te lijken, maar ik zag dat het toch genomineerd was voor verwijdering. Kun je nog iets aan het artikel toevoegen om te laten zien dat het vermelden van deze persoon in een encyclopedie enige encyclopedische waarde heeft? Bijvoorbeeld doelen die hij heeft gerealiseerd, een bibliografie van zijn boeken etc? Succes met schrijven! Sietske | Reageren? 12 aug 2005 00:13 (CEST)Reageren


Hallo, Ik hoop dat het artikel nu mag blijven; ik heb een bibliografie als link toegevoegd. Nu al staat over Marc De Clercq, toch een belangrijk Belgisch professor, meer te lezen dan over pakweg Paul Van Cauwenberge, die wel aanvaard is.

Bedankt voor je berichtje op mijn overleg. Kun je nog wat wapenfeiten van deze De Clercq opnemen in het artikel? Als dat andere artikel wél 'aanvaard' is, wil het niet altijd betekenen dat iedereen het een okee artikel vindt; het kan ook zijn dat een artikel door de mazen van het net is geglipt. Verder: leuk dat je actief bezig bent op de wikipedia. In het begin is het altijd even wennen aan de conventies, en is er nog vaak 'kritiek' van de oude rotten in het wikipedia-vak, maar na verloop van tijd, wanneer je een beetje ingewerkt raakt, zul je zien dat het steeds beter gaat. Succes! Je collega is trouwens Peddecke zeker? Sietske | Reageren? 12 aug 2005 01:00 (CEST)Reageren
Yips, that's me :-) Peddecke 13 aug 2005 16:32 (CEST)Reageren

Oh ja, nog iets: wanneer je iets post op overlegpagina's, van mij of iemand anders, zou je je bijdrage dan kunnen ondertekenen? Dit gaat heel makkelijk, met behulp van vier tildes, dus zo: ~~~~. Als je dan op "pagina opslaan" klikt, verschijnt je ondertekening. Anderen kunnen dan sneller zien van wie een berichtje afkomstig is, en daardoor makkelijker reageren. Groetjes, Sietske | Reageren? 12 aug 2005 01:03 (CEST)Reageren


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. --26 nov 2006 22:03 (CET) POV en valse cijfers op meerdere artikelen

Beoordelingsnominatie Gentse StudentenRaad[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gentse StudentenRaad dat is genomineerd door Noplaar. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130507 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 mei 2013 02:05 (CEST)Reageren