Overleg gebruiker:Quarconi

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Verwijderingsnominatie Retrovirus (architectuur)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Retrovirus (architectuur) dat is genomineerd door VanBuren. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100513 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 14 mei 2010 02:06 (CEST)

Dank je[bewerken]

Hallo Quarconi, Dank voor je aanpassing op Portaal:Hulp en beheer/Hulpmiddelen en lijsten‎, al die tijd moet ik dat blijkbaar over het hoofd gezien hebben! Groetjes - Romaine 13 jul 2010 23:29 (CEST)

Bronvermelding[bewerken]

Beste Quarconi, ik heb deze bewerking van jou teruggedraaid, omdat het bronvermeldingssjabloon pas geplaatst hoeft te worden als er sprake is van bronvermelding. Meldingen van het ontbreken van bronvermelding zijn in het verleden op dit project onwenselijk gebleken en ik wil je dan ook vragen die niet meer toe te voegen. Zie bijvoorbeeld deze peiling. Als je hierover vragen hebt, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Mathonius 23 feb 2011 18:05 (CET)

Verwijder-/bijschaafverzoek Retrovirus (architectuur)[bewerken]

Dag Quarconi. Ik kan vandaag de dag niet vinden dat dit "begrip" bestaat. Daarom heb ik het artikel genomineerd voor verwijdering, wmb kan de nominatie weg zodra het in verifieerbare bronnen staat. Mvg Sonty (overleg) 30 nov 2011 14:41 (CET)

Twijfelsjabloon uit 2010 bij Schippersinternaat[bewerken]

Beste Quarconi,

Je hebt op 25 augustus 2010 een twijfel-sjabloon geplaatst bij het artikel over schippersinternaat; zou je de resterende zaken waaraan je nog twijfelt kunnen verwijderen of uitzoeken of ze daadwerkelijk onjuist zijn?

Bij voorbaat dank! BlueKnight 26 apr 2014 22:14 (CEST)

Why don't you come Wikipedia:Wikipedia Aziatische Maand?[bewerken]

I'm this event local(Japanese) country of organizer. Why don't you come with us? If you join with us, please look at m:Wikipedia Asian Month.永続繁栄 (overleg) 30 okt 2015 18:02 (CET)