Overleg gebruiker:Rerbun

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Rerbun, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.040.699 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

sinus en cosinus[brontekst bewerken]

Het lijkt me dat het samengevoegd zou kunnen worden. Voor de lezer is overigens goniometische functie heel wat minder bekend dan de naam sinus of cosinus. Dus wel wat redirects en zo.

Verder wil ik opmerken dat ik mij na 13 jaar echt niet meer kon herinneren dat ik dat ooit aangemaakt had en dat er in die tijd nooit over bronnen gezeikt werd. Het was zelfs zo dat je moest doen of je het allemaal uit je eigen bolle kop wist Jcwf (overleg) 16 aug 2016 04:06 (CEST)

Ja precies natuurlijk wel met redirects. Iedereen lijkt er alleen tegen te zijn dus hoogstwaarschijnlijk gaat er niets gebeuren. Dat maakt verder niet uit heb in ieder mijn mening kunnen uiten en ik ben te weten gekomen wat erop tegen is.
Ik was trouwens niet degene die over de bronnen zat te klagen. Ik heb het toegevoegd omdat iemand anders dat als extra argument gaf (en leek me daarom wel oké om het toe te voegen aan de nominatie omdat dat schijnbaar ook relevant is).
In ieder geval bedankt voor de reactie :) Rerbun (overleg) 16 aug 2016 12:50 (CEST)