Overleg gebruiker:Rots777

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Rots777, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.054.145 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 19 feb 2008 14:11 (CET)

New Joy[brontekst bewerken]

Beste, mag ik u, net als gebruiker New Joy, vriendelijk doch dringend verzoeken te stoppen met het pushen van uw praiseband New Joy in het lemma Praiseband? De vermelding in dat artikel is niet relevant en riekt naar reclame. Dank en groet, eVe Roept u maar! 19 feb 2008 21:56 (CET)

Hallo Eve, het is niet de bedoeling om te pushen of reclame te maken. Als ik zie wat bijvoorbeeld de band Kiss of Rowen Heze hier op wikipedia schrijft over hun band dan weet ik echt niet meer wat ik moet schrijven over NewJoy. P.S. Ik heb alle reclame wat u schrijft verwijderd en de pagina aangepast. Hopende dat dit kleine beetje wel op wikipedia kan komen. Met vriendelijke groet, Rots777

Beste Rots777, de artikelen over Kiss en Rowwen Hèze zijn ten eerste niet geschreven door (leden van) de band zelf, zijn ten tweede neutraal van toon en ten derde feitelijk te controleren. Verder zijn de bands encyclopedisch relevant (zie voor criteria m.b.t. relevantie: Wikipedia:Relevantie#Bands.2FArtiesten), wat ik uit het artikel over NewJoy eerlijk gezegd absoluut niet kan opmaken. Uit/je jullie bewerkingen kon ik helaas niet anders concluderen dan dat het jullie te doen is om naamsbekendheid, en daarvoor is Wikipedia niet het juiste medium, sterker nog: dat is niet toegestaan op Wikipedia.
Wanneer NewJoy wèl voldoet aan de criteria zoals genoemd in Wikipedia:Relevantie, pas dan aub het artikel zo aan dat dat er ook uit blijkt, dus geef aan hoeveel CD's er zijn uitgebracht en bij welke platenmaatschappij, in welke (grote) venues de band heeft opgetreden etc. Wanneer de band echter niet aan de criteria blijkt te voldoen zal het artikel NewJoy op 11 maart worden verwijderd (twee weken na de oorspronkelijke verwijdernominatie). Uit het artikel Praiseband heb ik de zinsnede over NewJoy overigens weer verwijderd, in dat artikel is het noemen van deze band niet relevant. Vriendelijke groet en dank voor je begrip, eVe Roept u maar! 21 feb 2008 12:10 (CET)