Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Snuf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi Snuf,

Je bent al bijna een maand op de wikipedia als gebruiker aanwezig, maar nog niet officieel welkom geheten. Bij deze dus: Een welgemeend welkom op wikipedia! Hopelijk zul je het hier naar je zin gaan krijgen en met plezier bij gaan dragen aan dit project. Kom je ergens niet uit, dan kun je even koekeloeren in de lijst met veel gestelde vragen of je vraag in de helpdesk stellen, maar je kunt ook op mijn overlegpagina reageren (of op die van de meeste andere wikipedianen). Ik heb niet altijd evenveel tijd, maar ben graag bereid om je te helpen.

Om een beetje gevoel te krijgen voor hoe het hier werkt, raad ik je aan om eens te neuzen in de grote hoeveelheid beginnetjes die er op wikipedia zijn. Er is vast wel een (te) kort artikeltje dat je tot een écht artikel kunt uitbereiden. Je berichtjes kun je ondertekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je (aanklikbare) gebruikersnaam en een datum verschijnen dan vanzelf. Het ziet er dan ongeveer uit zoals het mijne hier onderaan.

Tot slot: vele handen maken licht werk. Zodra je het een beetje doorhebt hoe het hier allemaal werkt, schroom vooral niet om op jouw beurt nieuwelingen ook een beetje op weg te helpen, en om mee te helpen met het bestrijden van vandalisme op wikipedia.

Groetjes, Sietske Reageren? 19 okt 2006 08:47 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie IZB - vereniging voor zending in Nederland[brontekst bewerken]

Beste Snuf, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om IZB - vereniging voor zending in Nederland. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090730 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 31 jul 2009 02:03 (CEST)Reageren