Overleg gebruiker:Spider S

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Agora in het onderwerp Buysesmolen
   Welkom op Wikipedia, Spider S!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk een vrij en productief gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise e.a. aanvullen met je eigen gegevens en gebruik maken van taalsjabloontjes.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel" (Dat kan alleen na registratie). Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

Tjipke de Vries 19 jan 2006 16:30 (CET)Reageren

Vlaamse Molens[brontekst bewerken]

Beste Spider S, ik denk dat het artikel Vlaamse Molens in deze vorm (nog) niet in Wikipedia past, omdat het niet voldoet aan de conventies. Het artikel geeft nog onvoldoende aan wat de encyclopedische relevantie van het tijdschrift is, zeker omdat het zo nieuw is. Ook horen onderdelen als een ondernemingsnummer niet in wikipedia thuis. Er blijft dan erg weinig over. Ik heb het daarom genomineerd ter verwijdering. Om aan te geven dat het artikel onderwerp van discussie is staat er een sjabloon boven het artikel. Iedereen heeft twee weken de tijd om te discussiëren over het artikel op Wikipedia:Te verwijderen pagina's en het artikel te verbeteren. Na die twee weken wordt bekeken wat er het beste met het artikel kan worden gedaan. Als het voldoende verbeterd is, wordt het natuurlijk niet verwijderd. Het sjabloon staat er dus om mensen uit te nodigen mee te discussiëren, daarom is het de bedoeling dat je het laat staan. Ik nodig je van harte uit het artikel aan te passen. De informatie in het welkomssjabloon kan daarbij helpen. Natuurlijk kun je ook zelf je mening geven op de verwijderlijst, waar je het artikel bij de datum van vandaag kunt vinden. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd terecht op mijn overlegpagina. Groet, Forrestjunky 22 jan 2008 16:32 (CET)Reageren

Buysesmolen[brontekst bewerken]

Hoi Spider S! Je artikel Buysesmolen is zoals je zelf al aangaf gekopieerd van een website. Zou je deze pagina: WP:AUT eens door willen lezen en op de formele manier toestemming willen geven voor het gebruiken van je tekst op Wikipedia? Om het maar es not te zeggen kan iedereen wel beweren dat hij of zij de auteur is van een tekst ;-) dus je zult hopelijk begrijpen dat we dat graag geformaliseerd willen zien. In de tussentijd verwijder ik je artikel even, maar zodra de toestemming geregeld is kun je die tekst gerust weer terugplaatsen. Alvast erg bedankt voor je medewerking! Hartelijke groet, eVe Roept u maar! 12 okt 2009 21:12 (CEST)Reageren

precies, de website gaf ook nogal expliciet aan dat alle rechten voorbehouden waren. Tevens valt het verwijderen van nominaties op Wikipedia onder vandalisme en dat leverde u dus een waarschuwing op. Aangezien het deels om een misverstand ging heeft collega Eve die ingetrokken, en dat lijkt mij terecht, maar uiteraard niet meer doen. mvg, Agora 12 okt 2009 21:20 (CEST)Reageren
Hoe zet ik de pagina terug? Het verwijderen van de nominatie had ik gedaan, nadat ik overleg had gepleegd. Maar inderdaad, nu weet ik dat het niet mag. Moet ik de pagina opnieuw maken of kan die terug geplaatst worden? Ik plaats mijn bron onderaan de pagina.

Met vriendelijke groet, en dank voor de snelle communicatie !– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Spider S (overleg · bijdragen)

Nee, het beste kunt u eerst de toestemmingsprocedure volgen die Eve u uitlegt (alleen een bron plaatsen op de pagina is om dezelfde redenen niet voldoende. Na toestemming kunt u de pagina opnieuw plaatsen ofwel een terugplaatsverzoek indienen. Let wel, ook met toestemming is de pagina nog niet geschikt voor een encyclopedie en dient te voldoen aande Wikipedia:Conventies, mvg Agora 12 okt 2009 21:37 (CEST)Reageren
ps:, u kunt reacties ondertekenen met 4 maal een tilde (~)