Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Stichting Tien

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Quichot in het onderwerp Oproep
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Oproep[brontekst bewerken]

Hoi Stichting Tien,

Je deed een sympatieke oproep in de kroeg, maar er steekt bij mij toch iets.

Twee partijen spreken met elkaar af dat ze in het kader van iets buiten Wikipedia 100 artikelen gaan maken voor een derde partij. Maar die derde partij is helemaal niet betrokken in die afspraak!

Nou kunnen we altijd nieuwe artikelen gebruiken, mits ze goed geschreven zijn, aan de richtlijnen voldoen en een zekere encyclopedische waarde hebben, maar: Als je een derde partij wilt betrekken in je activiteiten doe je dat in overleg. Je kan niet zomaar je eigen probleem dumpen. Het lijkt erop dat jullie gewoon 100 artikelen willen waarin wordt verwezen naar jullie projecten dan wel stiching(en) en dat op deze manier voor elkaar willen krijgen. Dit is niet de manier waarop het hier zou moeten werken. Wat mij betreft beginnen jullie helemaal opnieuw en zoeken jullie je vrijwilligers op een andere manier.

Ik gun jullie inhoudelijk alle best, maar dit is wat mij betreft niet erg netjes.

Vriendelijke groet - QuicHot 4 mei 2007 22:39 (CEST)Reageren

(Derde partij is Wikipedia) Zie ook deze discussie. - QuicHot 5 mei 2007 16:43 (CEST)Reageren