Overleg gebruiker:Svbarneveld

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Gtk-dialog-info.svg   Welkom op Wikipedia, Svbarneveld!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise e.a. aanvullen met je eigen gegevens en gebruik maken van taalsjabloontjes.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

-x@ndr 18 okt 2005 18:19 (CEST)

Hart onder de riem[bewerken]

Hallo Svbarneveld,

Je hebt misschien gezien dat ik in de kroeg op je opmerking gereageerd heb. 't Was bedoeld om je een hart onder de riem te steken dus het zou jammer zijn als je het gemist had, vandaar deze melding. Veel plezier verder op Wikipedia! Bertux 17 jun 2008 08:48 (CEST)

Bedankt voor het hart. Het pompt eenzelfde bloedgroep als het wikipedia welkom en de wiki regels. Van deze soort is het aantal donoren misschien ook beperkt ;-) Schouderophalen is dan ook een goede raad. De moeilijkheidsgraad van mijn schrijven is al langere tijd een uitdaging voor me maar Pascal blijft me inspireren al was het maar omdat ik de kroegentocht heb afgesloten met teveel ego. --Svbarneveld 17 jun 2008 13:32 (CEST)

Pensées[bewerken]

Hi Svbarneveld,

Ik stuitte zojuist op q:Pensées, een fantastische verzameling citaten. Maar ik vraag me af waar de vertalingen vandaan komen. Kunt u me daarbij uit de brand helpen? W\|/haledad (zegt u het maar) 1 mei 2012 21:11 (CEST)