Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Theoloogje/Luthers avondgebed

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Encycloon in het onderwerp Opmaak

Opmaak[brontekst bewerken]

Het lukt me helaas niet om de opmaak van dit artikel in orde te maken. Hoe kan ik bijvoorbeeld de tekst laten inspringen? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Theoloogje (overleg · bijdragen)

Dag Theoloogje, dat kan door er : voor te zetten (of meerdere :: als je verder wilt inspringen). Zie ook Help:Tekstopmaak. Tevens zou je Sjabloon:Citaat, Sjabloon:Cquote of Sjabloon:Citaatbox kunnen gebruiken.
Verder: ben je nog bezig om dit artikel uit te breiden? Zo ja, zou ik er {{meebezig}} boven zetten. Zo nee, lijkt het me nog wat te mager voor een encyclopedisch artikel. Wikipedia is geen verzameling teksten/citaten, daarvoor bestaat het zusterproject Wikiquote.
Met vriendelijke groet, Encycloon (overleg) 31 aug 2019 15:50 (CEST)Reageren

Beste Encycloon,

Dank voor de snelle reactie en de waardevolle uitleg. Ik denk dat het me op korte termijn toch niet gaat lukken om hier een goed encyclopedisch artikel van te maken. Zou jij de pagina voor me willen verwijderen? Excuus voor de overlast en alvast dank!

Theoloogje (overleg) 31 aug 2019 16:21 (CEST)Reageren

Ik zou het artikel ook in je kladblok kunnen zetten, als je er op de lange termijn nog wel aan wilt werken. Encycloon (overleg) 31 aug 2019 16:22 (CEST)Reageren
Als je dat wilt doen, graag! Theoloogje (overleg) 31 aug 2019 16:57 (CEST)Reageren
Uitgevoerd Uitgevoerd - Wel met de opmerking dat er door een andere gebruiker aan gewerkt is en hij conform de licentie naamsvermelding zou moeten krijgen. Concreet: als het klaar is voor publicatie, kun je dat het beste doen door deze pagina te hernoemen naar Luthers avondgebed zodat de bewerkingsgeschiedenis gekoppeld blijft. (Anders kan er ook nog samengevoegd worden door een moderator, maar dat is net iets omslachtiger.) Encycloon (overleg) 31 aug 2019 17:30 (CEST)Reageren