Overleg gebruiker:ThomasVerheust

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door The Banner in het onderwerp Valere Verheust

Algemene Vergadering van de mede-eigenaars[brontekst bewerken]

Goedemiddag, wat is de bedoeling van Algemene Vergadering van de mede-eigenaars? De tekst is grotendeels gekopieerd van elders. Nu betreft het een wettekst, dus qua auteursrechten zal het wel meevallen, maar zo'n tekstdump heeft natuurlijk geen enkele toegevoegde waarde: wat moet de lezer hier mee? Er is geen inleiding, geen kadering, geen toelichting, niets. In deze vorm zal het artikel snel verwijderd worden, vrees ik. Thieu1972 (overleg) 11 jan 2021 15:34 (CET)Reageren

uitbreiding[brontekst bewerken]

Hallo

deze hangt vast aan de pagina Vereniging van Mede-eigenaars en Syndicus van de Vereniging van Mede-eigenaars die beide nog spreken over wettekst van 2010 terwijl er in 2019 al nieuwe aanpassingen zijn. Ik heb nog een inleiding toegevoegd met de links wat idd nog ontbrak.

De basis is idd de wet dus op andere plaatsen ook terug te vinden maar deze is wel zo leesbaar mogelijk gemaakt wat in BW niet gelukt is.

Valere Verheust[brontekst bewerken]

Sorry, maar ik heb uw artikel Valere Verheust genomineerd voor verwijdering. Ik heb geprobeerd bronnen te vinden maar kwam niet verder dan dat hij schilder was. Uit dit ene zinnetje blijkt niet waarom hij belangrijk genoeg zou zijn voor een artikel in de encyclopedie. Ik heb het nu genomineerd met als argument NE (Niet-encyclopedisch).

Mocht u het artikel willen redden dan heeft u daar twee weken de tijd voor. Met name bronvermelding wordt zeer gewaardeerd.

Ow, en ik zie ook een gelijkenis tussen uw accountnaam en de titel van het artikel. Enige band? The Banner Overleg 12 jan 2021 22:28 (CET)Reageren