Overleg gebruiker:Thomas~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Thomas~nlwiki, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.090.797 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom Thomas! Jcwf 31 jul 2003 01:58 (CEST)[reageer]

Ondertekenen met 4 tildes[brontekst bewerken]

Thomas, als je aan een discussie bijdraagt kun je het "ondertekenen" door er vier tildes (~~~~) onder te typen. Johjak 16 dec 2005 13:44 (CET)[reageer]

Milieukosten[brontekst bewerken]

Hallo Thomas, ik heb gereageerd op je bericht op mijn overlegpagina. Groet, TheRoy-t Overleg 27 feb 2013 20:39 (CET)[reageer]

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[brontekst bewerken]

18 mrt 2015 05:47 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[brontekst bewerken]

21 apr 2015 23:40 (CEST)