Overleg gebruiker:Timpe/archief

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Agua Azul

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Timpe/archief (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

16 sep 2008 11:19 (CEST) geblokkeerd voor onbepaalde tijd vanwege doorgaand sokpopmisbruik op artikelen (bijvoorbeeld op Mario Losen maar ook gedoe op diverse aan Sinterklaas gerelateerde artikelen), dubbel stemmen op peiling over chakra met twee accounts, Timpe en Cumulus en in de overlegruimtes (waaronder zich doelbewust voordoen als iemand anders hier alsmede in hetzelfde conflict klieren hier) de volgende hiervoor na checkuser vastgestelde hierbij behorende openlijk gebruikte accounts (onbepaalde tijd) en IP-adressen (1 jaar); tevens twee andere onderliggende IP-adressen voor 1 jaar geblokkeerd:

Indien gewenst kan via de ontsnappingsclausule een deblokkadeverzoek van de hoofdaccount Cumulus worden gedaan. Daarvan is de e-mailfunctie niet geblokkeerd.

17 okt 2008 08:43 (CEST) Hoofdaccount en emailadressen gedeblokkeerd, deze overlegpagina gearchiveerd ivm gebruikmaken van de eenmalige ontsnappingsclausule.

Agua Azul[brontekst bewerken]

Hallo Timpe.

Je artikel Agua Azul bestond al op deze Wikipedia onder de naam Cataratas de Agua Azul. Ik heb van jouw artikel dan ook een redirect gemaakt. **Man!agO** 28 aug 2008 14:03 (CEST)Reageren