Overleg gebruiker:Tr5324

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen via accounts en twee bijbehorende IP-aansluitingen om hiermee doorgaand ongewenste bewerkingen te doen en hiermee een neutrale opbouw van de encyclopedie-inhoud schade toebrengen als het weghalen van kloppende informatie, het toevoegen van niet neutrale zaken, het plaatsen van de organisatiewebsitetekst in het lemma Nederlandse Zorgautoriteit, doorgaand damagecontrol alsmede ambtelijke stammenstrijd tussen eigen organisatie en ministerie en ook met de buitenwereld voeren en dit afwisselend doen met meer accounts en oningelogd, zijn onderstaande accounts op 13 juni 2014 voor onbepaalde tijd buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via een bewerkingenonderzoek en tevens via een uitgevoerde checkuserprocedure:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De originele account, User start 2006 heeft daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan oningelogd of ingelogd met de ongewenste activiteiten komt deze mogelijkheid te vervallen.

I.v.m. doorgaan met identieke ongewenste activiteiten tussen 5 februari 2016 en 11 februari 2016 oningelogd en via nieuw sokpopaccount:

Zijn de bewerkingsrechten nu definitief opgeschort aangezien er geen enkele intentie is tot zinvol bijdragen aan de encyclopedie en deze enkel misbruikt wordt om de eigen doeleinden te verwezelijken die in strijd zijn met een betrouwbare opbouw van de encyclopedie.

I.v.m. doorgaan met identieke ongewenste activiteiten tussen 31 maart 2017 en 4 april 2017 zoals bevestigt via nader onderzoek via:

zijn deze accounts buiten gebruik gesteld en is het oningelogd bewerken geblokkeerd wederom

I.v.m. wederom gegevens verwijderen op 2 januari 2018 is de volgende account buiten gebruik gesteld:

En het oningelogd bewerken is wederom geblokkeerd.


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 4 apr 2017 11:59 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Nederlandse Zorgautoriteit