Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Zwemclub Aqualero

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 maanden geleden door Zwemclub Aqualero in het onderwerp Nominatie van Gebruiker:Zwemclub Aqualero/Kladblok
Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Nominatie van Gebruiker:Zwemclub Aqualero/Kladblok[brontekst bewerken]

Beste Zwemclub Aqualero, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Gebruiker:Zwemclub Aqualero/Kladblok voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, Mondo (overleg) 1 jan 2024 14:39 (CET)Reageren

@Mondo
Beste Mondo, ooh. ik heb de tekst van onze website waarvan ik, Erik Zoethout, webmaster ben. ik heb ook wiki account met deze naam.
Kan bovenstaande uw aanbeveling ongedaan maken?
mvgr. Erik Zoethout Zwemclub Aqualero (overleg) 1 jan 2024 18:53 (CET)Reageren
Beste Erik Zoethout,
Het overnemen van tekst van een website is niet toegestaan, ook niet als u de webmaster bent. Hier kunt u zien hoe u de tekst kunt vrijgeven. Maar het beste is om gewoon een artikel in geheel eigen bewoording te schrijven.
Met vriendelijke groet, Mondo (overleg) 1 jan 2024 19:00 (CET)Reageren
Beste Mondo,
Dank voor de aanwijzingen en tips. Ik zal de tekst in eigen bewoordingen omzetten. Ik zal eerst een verzoek indien via permissions-nl-at-wikimedia.org om de KLADBLOK tekst weer vrij te geven. Ik heb er namelijk geen kopie van achter gehouden.
Ik heb de Wikipedia:Snelcursus wel gevolgd maar deze regels waarschijnlijk verkeerd begrepen. Ik zal er nogmaal aandacht aan besteden.
Valt mij verder op dat de gebruikersnaam Zwemclub Aqualero als "Ongewenste gebruikersnaam" wordt gekenmerkt. Wat is daar de reken van?
Mvgr. Erik Zoethout Zwemclub Aqualero (overleg) 1 jan 2024 19:26 (CET)Reageren
Beste Erik,
De reden is dat de gebruikersnaam een bedrijfsnaam is en dat is volgens de richtlijnen niet toegestaan.
Succes met het indienen van het verzoek en als u nog vragen heeft (liefst via een nieuw account met toegestane gebruikersnaam), dan hoor ik het wel! 🙂
Met vriendelijke groet, Mondo (overleg) 1 jan 2024 19:32 (CET)Reageren
Beste Mondo,
Dank je wel. Maar ik raak nu een beetje in de war, namelijk. Groninger Zwemsportvereniging TriVia is ook een bedrijf, volgens de KvK. Zei hebben wel een Wikipedia pagina. Wat doe ik dan niet goed volgens de richtlijnen waar ik mij ten zeerste aan wil houden om geen problemen te veroorzaken.
Mvgr Erik Zoethout Zwemclub Aqualero (overleg) 1 jan 2024 19:42 (CET)Reageren
Beste Erik,
Het gaat om de gebruikersnaam van uw account, niet om de artikelnaam.
En als u op de inhoud doelt: die van TriVia bevat geen auteursrechtenschending.
Met vriendelijke groet, Mondo (overleg) 1 jan 2024 19:45 (CET)Reageren
Nogmaals dank voor je reactie en geduld. Ik doelde inderdaad op de artikelnaam.
Ik ga de accounts met de volgende gebruikersnamen niet meer gebruiken:
- Zwemclub Aqualero
- ZC Aqaulero
Mvgr Erik Zoethout Zwemclub Aqualero (overleg) 1 jan 2024 19:55 (CET)Reageren