Overleg portaal:Brussel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 maand geleden door JohannesVallaeys in het onderwerp Cultuur en ontspanning

Revamp portaal / project / schrijfweek[brontekst bewerken]

Vind je ook dat het portaal aan een opknapbeurt toe is? Vind je ook dat er eigenlijk wel en Brussel project mag bestaan? Vind je ook dat een schrijfweek rond Brussel kan bijdragen tot het aantal Brussel-geralteerde lemma's. Teken dan hieronder, en ga alvast aan de slag:

Het nieuwe portaal is er. Ik hoop dat iedereen het goed vindt. SvenDK (overleg) 14 feb 2016 12:44 (CET)Reageren

Een mooi portaal. Een goeie intro ook voor de schrijfweek Brussel! Maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik die hele kleine lettertjes niet zo kan waarderen. Kan dat makkelijk bijgesteld worden, tot een meer normale lettergrootte? Groet, --Dick Bos (overleg) 10 mrt 2016 20:58 (CET)Reageren

Cultuur en ontspanning[brontekst bewerken]

Hallo, ik denk dat heel dit portaal wel een opfrisbeurt kan gebruiken... Maar om te beginnen zou ik graag het luik Cultuur & Ontspanning al wat updaten.

Grote instellingen: kan dit niet volledig worden verwerkt in de volgende onderwerpen (wat maakt de Muntschouwburg een 'grotere' instelling dan pakweg de KVS?)?

Muziek: de artiesten hier zijn volgens mij geen hedendaagse representatie van de Brusselse muziek. Eventueel gewoon een opsomming van de concertzalen (bvb. AB, Vorst Nationaal, Paleis 12, Botanique, Koninklijk Circus, La Madeleine, Flagey, Koninlijk Conservatorium en Muntschouwburg)?

Toneel -> Theater: Botanique is uiteraard hoofdzakelijk een concertzaal. Voorstel: Beursschouwburg, KVS, Théâtre National (ook wel gebruikt als concertzaal, maar bon...) en evt. Théâtre Royal du Parc.

Evenementen: evt. toevoeging van Kunstenfestivaldesarts? Andere ideeën?

Alsook, ik heb al enkele eerder kleine wijzigingen aangebracht in de luiken Gemeenten, Instellingen, Cultuur & Ontspanning en Sport. Voornamelijk updates qua naamgeving.

JohannesVallaeys (overleg) 9 apr 2024 14:56 (CEST)Reageren