Sjabloon:Hernoemen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Hernoemen,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt zojuist een artikel verplaatst naar een andere pagina door de inhoud ervan te kopiëren en te plakken. Dit heb ik ongedaan gemaakt, omdat door deze manier van verplaatsen van een artikel de geschiedenis ervan verloren gaat. Ik heb daarom de wijziging opnieuw uitgevoerd, ditmaal door de functie "titel wijzigen" op Wikipedia. Deze functie is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Zie ook Help:Titel van een artikel wijzigen en Help:Waarom aanmelden. Als een van de pagina's al inhoud bevat vraag dan een moderator het artikel te verplaatsen op WP:AV.

Sjabloondocumentatie​

Beschrijving

Als een gebruiker op de verkeerde wijze een artikel verplaatst, namelijk door de inhoud te kopiëren en te plakken (al dan niet in combinatie met een redirect). Dan kun je dit sjabloon gebruiken op de overlegpagina van de gebruiker. Plaats er maar één in totaal, na de eerste moet de gebruiker de hint (als het goed is) wel begrijpen.

Gebruik altijd {{subst:Hernoemen}}, dan ziet het eruit als ingetypte tekst, zodat het niet direct als onpersoonlijk sjabloon opvalt. Geef de nieuwe gebruiker het gevoel dat hij welkom is en voorkom dat hij door het plakken van sjablonen wordt afgeschrikt. Het vereist enige ervaring met Wikipedia om hierin de juiste keuzes te leren maken. Wees terughoudend bij het plakken van sjablonen op overlegpagina's.

Gebruik

Vul de titel van het artikel waarvan de bewerking is gedaan, en de titel van het artikel waar het naar toe is gekopieerd.

{{subst:Hernoemen|VanArtikelnaam|NaarArtikelnaam}} ~~~~ 

Voor geregistreerde gebruikers:

{{subst:Hernoemen|VanArtikelnaam|NaarArtikelnaam|gebruiker}} ~~~~ 

N.B. Substitutie is verplicht. Zonder subst: wordt de tekst zwaar verminkt.