Sjabloon:Hola-u

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo gebruiker, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.072.892 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Sjabloondocumentatie​

Gebruik

{{Hola-u}}

Je kunt je handtekening in het sjabloon verwerken door {{Hola-u|gebruiker|~~~~}} te gebruiken.

Anonieme gebruikers

Wanneer je dit sjabloon toevoegt op de overlegpagina van een anonieme gebruiker, wordt automatisch de volgende tekst in het sjabloon toegevoegd:

Uw bijdragen worden nu geregistreerd onder uw IP-adres. Aanmelden biedt vele voordelen. Na vier dagen krijgt u ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Licentie-informatie

Dit sjabloon bevat meerdere afbeeldingen die links naar de afbeeldingspagina's vereisen i.v.m. licentievoorwaarden en vindbaarheid voor hergebruik. De gebruikte afbeeldingen zijn:
Crystal Clear app lassist.png Bestand:Crystal Clear app lassist.png, Gtk-dialog-info.svg Bestand:Gtk-dialog-info.svg, Crystal Clear app Startup Wizard.png Bestand:Crystal Clear app Startup Wizard.png, Crystal Clear app kedit.svg Bestand:Crystal Clear app kedit.svg, Cicero.PNG Bestand:Cicero.PNG, Crystal Clear action apply.png Bestand:Crystal Clear action apply.png, Nuvola apps important yellow.svg Bestand:Nuvola apps important yellow.svg, Nuvola apps ksirc.png Bestand:Nuvola apps ksirc.png, Crystal Clear app file-manager.png Bestand:Crystal Clear app file-manager.png, Nuvola apps edu languages.svg Bestand:Nuvola apps edu languages.svg.

Zie ook