Sjabloon:Salut

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo Salut, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,

~~~~

De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst.

Dit sjabloon maakt gebruik van het daarvoor aangemaakte sjabloon "Menu welkom", dat ook los ingevoegd kan worden. Dit kan wenselijk zijn bij onder andere nieuwe gebruikers die vandalisme plegen maar die je toch welkom wilt heten. Zie de pagina aldaar voor meer informatie over het gebruik van het sjabloon.

Doel

Dit sjabloon is te gebruiken als alternatief van het sjabloon "Hola". Het beoogde doel van dit sjabloon is een vriendelijkere en meer open uitstraling te hebben naar nieuwe gebruikers. Door het sjabloon in een {{subst:}} te zetten komt het over als een net geschreven, persoonlijk bericht.

De tekst is overgenomen van het eerder genoemde Holasjabloon op 20 juni 2016 en gedeeltelijk aangepast.

Gebruik

Om het bericht te gebruiken volstaat het plakken van de volgende regel tekst:

{{subst:Salut}}

Het bericht wordt automatisch ondertekend. Je hoeft dus niet zelf vier tildes (~~~~) toe te voegen. Het is, in verband met het automatisch invoegen van de handtekening, uitdrukkelijk NIET de bedoeling dat alleen het sjabloon ingevoegd wordt!

Andere versies