Mike Havekotte: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
afb
links, +voetbal in intro, sp
Regel 39: Regel 39:
| landupdate =
| landupdate =
}}
}}
'''Mike Havekotte''' ([[Bilthoven]], 12 september 1995) is een Nederlandse doelman uitkomend voor [[ADO Den Haag]] dat hem in 2018 transfervrij overnam van SBV Excelsior Rotterdam. Hij speelde in de jeugd van FC Utrecht en kwam via diezelfde club terecht bij Excelsior. Hier maakte hij echter geen speelminuten in de competitie. Mike is een zoon van voormalig waterpolo-international en olympiër: [[Robert Havekotte]].
'''Mike Havekotte''' ([[Bilthoven]], [[12 september]] [[1995]]) is een Nederlandse voetbaldoelman uitkomend voor [[ADO Den Haag]] dat hem in 2018 transfervrij overnam van SBV Excelsior Rotterdam. Hij speelde in de jeugd van FC Utrecht en kwam via diezelfde club terecht bij Excelsior. Hier maakte hij echter geen speelminuten in de competitie. Mike is een zoon van voormalig waterpolo-international en olympiër [[Robert Havekotte]].


Havekotte kwam uit voor [[Nederlands voetbalelftal onder 21|Jong Oranje]].
Havekotte kwam uit voor [[Nederlands voetbalelftal onder 21|Jong Oranje]].

Versie van 20 nov 2018 23:34

Mike Havekotte
Mike Havekotte (2016)
Persoonlijke informatie
Geboortedatum 12 september 1995
Geboorteplaats Bilthoven
Nationaliteit Vlag van Nederland Nederland
Positie doelverdediger
Senioren
Seizoen Club W (G)
FC Utrecht
SBV Excelsior
ADO Den Haag
Interlands
Jong Oranje
Portaal  Portaalicoon   Voetbal

Mike Havekotte (Bilthoven, 12 september 1995) is een Nederlandse voetbaldoelman uitkomend voor ADO Den Haag dat hem in 2018 transfervrij overnam van SBV Excelsior Rotterdam. Hij speelde in de jeugd van FC Utrecht en kwam via diezelfde club terecht bij Excelsior. Hier maakte hij echter geen speelminuten in de competitie. Mike is een zoon van voormalig waterpolo-international en olympiër Robert Havekotte.

Havekotte kwam uit voor Jong Oranje.