Overleg gebruiker:Mbch331: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Mbch331 in het onderwerp Reclame
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
Label: bewerking met nieuwe wikitekstmodus
Regel 151: Regel 151:
Bedankt. De naam staat niet meer in het lijst. Ik snap de 4 tildes niet. Ik durf Wikipedia ook niet meer te benaderen om iets te wijzigen.
Bedankt. De naam staat niet meer in het lijst. Ik snap de 4 tildes niet. Ik durf Wikipedia ook niet meer te benaderen om iets te wijzigen.
Ik zal het voortaan in mijn hoofd halen Wikipedia alleen zal gebruiken om te lezen. Niet voor commerciële doeleind zal benaderen.
Ik zal het voortaan in mijn hoofd halen Wikipedia alleen zal gebruiken om te lezen. Niet voor commerciële doeleind zal benaderen.
Ik kan alles in de brontekst van deze artikel verwijderen omdat de informatie niet meer relevant is en weer historisch wordt opgeslagen.
Ik kan alles in de brontekst van deze artikel verwijderen omdat de informatie niet meer relevant is en weer historisch wordt opgeslagen. {{afzx| 13 nov 2020 14:13‎|Latif-gunaydin}}

Versie van 13 nov 2020 17:31

Welkom op mijn overlegpagina. Gelieve nieuwe vragen, zoals gebruikelijk hier op Wikipedia, onderaan de pagina onder een eigen kopje te plaatsen.
Vragen hier gesteld zullen ook uitsluitend hier beantwoord worden.

Gelieve uw boodschap op deze pagina ook te ondertekenen met vier tildes (~~~~) zodat ik weet wie hier heeft geschreven. In het geval het over een specifiek artikel gaat, gelieve een link naar dat artikel te verschaffen.
Zie voor ouder overleg mijn Archief


Wikidata weekly summary #441

House of HR

Beste, u heeft deze pagina verwijderd. Ik heb geen ervaring met het posten van artikels maar ben wel gevraagd om een kort artikel over onze groep op Wikipedia te plaatsen. Niet uit reclame overweging maar informatief. Wat doe ik verkeerd? Ik heb het artikel zelf geschreven, werk voor het bedrijf.

één van onze dochter bedrijven Accent Jobs heeft ook een klein artikel. En dat wel gepubliceerd.

Graag feedback. dank u– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Hevic2019 (overleg · bijdragen) 9 nov 2020 16:16‎

Het artikel las niet als een neutraal beschrijvend artikel. Wij adviseren betrokkenen ook altijd om niet te schrijven over onderwerpen waar ze direct bij betrokken zijn. Het is haast onmogelijk om dan neutraal te schrijven. Mbch331 (overleg) 9 nov 2020 16:28 (CET)Reageren

9 nov 2020 16:50 (CET)

Reclame

Ik ben het eens met u over het artikel. Mijn doel was een betere positie vestigen op zoekmachine door een bedrijfspagina aanmaken. De strenge controle van wikipedia was mij onbekend. De informatie is algemeen en door een onafhankelijk persoon wel gelezen wordt als reclame.

Ik ben het niet eens met deze pagina https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Misbruikfilter/Foutieve_meldingen

Ik wil mijn eigen naam niet vermeld zien staan onder deze artikel. Het artikel is hoog op zoekmachine resultaten. Kan ik mijn fout erkennen en uit deze pagina gehaald worden. Ik zou het ook leuk vinden als de pagina 7seven5five volledig verwijderd wordt dus ook niet als zoekwoord vermeld staat bij wikipedia.

Zou u mij hunnen helpen de gebruikersnaam te wijzigen naar een andere naam omdat het mijn eigen naam betreft. Ik heb het niet voor oog gehouden dat Wikipedia andere inhoud bevat zoals politiek en wetenschap. Meedoen aan Wikipedia kwade bedoelingen kan hebben. Mijn doel enkel berust op marketing doeleinden.

Kan deze overleg na de oplossing verwijderd worden.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Latif-gunaydin (overleg · bijdragen) 11 nov 2020 09:20‎

Deze overlegpagina wordt niet door Google geïndexeerd. Dus is verwijderen ook niet nodig. Aan 7seven5five is verder weinig te verwijderen. Als zoekmachines op die pagina komen zullen ze de pagina verder niet archiveren, omdat de code die wij meesturen de code is van een niet bestaande pagina. Dus voor zoekmachines bestaat die pagina niet meer. Over de foutieve meldingen pagina ga ik met collega's overleggen of die überhaupt wel geïndexeerd moet worden. Mij lijkt het niet dat die pagina op Google thuis hoort. Mbch331 (overleg) 11 nov 2020 13:50 (CET)Reageren

Hallo Mbch331

Ja graag ik wil mijn gebruikersnaam ook wijzigen is mijn echte naam. Ik zie dat u een moderator ben. Kan ik dat ook laten doen. Ik heb het formulier ingevuld met het verzoek gebruikersnaam wijzigen. Ik kreeg geen e-mail van de aanvraag. De manier hoe ik wikipedia heb benaderd is niet zo als het nu is gegaan. De informatie schreef ik algemeen. Ik vind het nu niet netjes wat ik heb gedaan. Ik heb bij mijn handeling eerst nagedacht wikipedia is enorm groot zij kunnen de pagina wel missen. Wie gaat zich interesseren in 7seven5five. Bij Google is het gelukt om het zoekwoord 7seven5five te verwijderen uit de cache. Ik vond het wel kunnen. De lijst bij misbruikfilter 15 gebruikers is niet groot dat vind ik wel zwaar weegt. https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Misbruikfilter/Foutieve_meldingen – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Latif-gunaydin (overleg · bijdragen) 12 nov 2020 09:40‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Ik kan geen accounts hernoemen. Alleen Global Renamers en Stewards kunnen dit. Ik heb uw melding gearchiveerd, zodat hij niet meer op de pagina staat. Zodra Google weer die pagina bezoekt zal de pagina uit de zoekindex van Google verwijderd worden. Wij kunnen dit niet versnellen. Mbch331 (overleg) 12 nov 2020 14:21 (CET)Reageren


Hallo mbch331

Bedankt. De naam staat niet meer in het lijst. Ik snap de 4 tildes niet. Ik durf Wikipedia ook niet meer te benaderen om iets te wijzigen. Ik zal het voortaan in mijn hoofd halen Wikipedia alleen zal gebruiken om te lezen. Niet voor commerciële doeleind zal benaderen. Ik kan alles in de brontekst van deze artikel verwijderen omdat de informatie niet meer relevant is en weer historisch wordt opgeslagen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Latif-gunaydin (overleg · bijdragen) 13 nov 2020 14:13‎