Overleg gebruiker:VUQ

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Mathonius (overleg | bijdragen) op 26 jun 2013 om 14:45. (→‎Grove PA: re)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

Grove PA

Ik stel de zeer grove PA aan mijn adres niet op prijs en wil voorstellen dat u deze bewerking weer ongedaan maakt. Theobald Tiger (overleg) 26 jun 2013 10:12 (CEST)[reageer]

Heeft u uw eigen hetze tegen Zander al bekeken? Of hebt u alleenrecht op Wikipedia? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door VUQ (overleg · bijdragen)
Beste VUQ, persoonlijke aanvallen zijn op dit project niet toegestaan en kunnen reden zijn voor een bewerkingsblokkade, ongeacht de aanleiding en de achtergrond ervan. Het is dus niet mogelijk om dergelijk gedrag te vergoelijken of te rechtvaardigen door te wijzen op andermans gedrag. Zie Wikipedia:Geen persoonlijke aanvallen voor meer informatie. Richt u zich in discussies voortaan alstublieft op de inhoud in plaats van de man. Met vriendelijke groet, Mathonius 26 jun 2013 14:45 (CEST)[reageer]