The Moment After 2: The Awakening

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
The Moment After 2: The Awakening
Tagline In the last days nothing is seems what it seems
Regie Wes Llewellyn
Producent Christiancinema.com
Scenario Amanda Llewellyn
Hoofdrollen David A.R. White
John Gilbert
Kevin Downes
Muziek Tim Williams
Cinematografie Todd Barron
Première 28 mei 2006 (VS)
Genre Thriller / Drama / Actie / Avontuur
Speelduur 93 minuten
Taal Engels
Land Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Voorloper The Moment After
(en) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

The Moment After 2: The Awakening (werktitel: The Moment After II: Sleepers Awake) is een christelijke thriller, drama- en actiespeelfilm. Het verhaal is geïnspireerd op de eindtijd volgens de Bijbel.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

Deze film speelt zich af in de periode na de opname van de gemeente waarbij duizenden christenen plotseling in een oogwenk van de aardbol zijn verdwenen. Er ontstaat complete chaos en de FBI is meteen aanwezig om de vermiste personen op te sporen.

Nadat hij aan de dood was ontsnapt, wordt voormalig FBI-agent Adam Riley (gespeeld door David A.R. White) herenigd met zijn vriend en christelijke mentor Jacob Krause (gespeeld door Brad Heller).

Ze realiseren zich niet wat de macht is van de organisaties die hen probeert uit te schakelen. De leider van de "Global Alliance" (het Wereldwijd Bondgenootschap) commandant Fredericks (gespeeld door Monte Perlin) dwingt Adams voormalige collega FBI-agent Charles Baker (gespeeld door Kevin Downes) ertoe om Adam Riley en Jacob Krause op te sporen, terwijl een andere militie die wordt geleid door "Captain" Jackson (gespeeld door Lonnie Colon), hen bespioneert voor zijn eigen doeleinden. Als alles dreigt te escaleren, worden ze allemaal gedwongen tot een bezinning voor wat betreft de strijd voor hun zielen.

Rolverdeling[bewerken]