Gebruiker:peSHIr

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

Deze gebruiker is een man
RCH Deze gebruiker is rechtshandig.
nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
la-1 Hic usor simplici latinitate contribuere potest.

Wie ben ik?[bewerken | brontekst bewerken]

Blijkbaar moeten gebruikersnamen in Wikipedia helaas met een hoofdletter beginnen, maar de naam peSHIr is een "verklingonisering" van Jarno Peschier. Ik woon in Vleuterweide en werk sinds januari 2017 als softwareontwikkelaar bij Advin in Hoofddorp, het adviesbureau van bouwbedrijf Dura Vermeer, waar ik werk aan de software gebruikt door en bij de laserscanauto die het bedrijf in gebruik heeft.

Daarvoor heb ik twee jaar als software engineer bij ifunds in Amersfoort gewerkt, en twee jaar als software engineer bij Vicrea Solutions in Amersfoort gewerkt, nadat ik jarenlang werkzaam ben geweest bij de Caesar Groep in Utrecht. Via de Caesar Groep ben ik o.a. gedetacheerd geweest bij Zorgverzekeraar DSW in Schiedam, ABB in Den Haag, Unit 4 Agresso, en bij de Ruimtelijke Informatie tak van Arcadis in Apeldoorn.

Zie voor meer informatie over mij de externe links onderaan deze pagina.

Wikipedia[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb een grote interesse in techniek, het verleden en wetenswaardigheden in het algemeen. Ook ben ik een beetje een taalpurist; ik kan me nogal ergeren aan onnodige foutjes in spelling en grammatica, hoewel ik best weet dat ik als feilbaar mens hier zelf niet 100% immuun voor ben...

Kortom: die keren dat ik nog eens op wikipedia kom - wat de laatste tijd niet zo heel vaak meer is - kan ik het vaak niet laten met mijn vingers aan artikelen op deze site te zitten als ik daar de noodzaak toe zie.

Waar heb ik aan gezeten?[bewerken | brontekst bewerken]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]