Gebruiker:SidewinderXP2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Overlegpagina --- Artikelen --- Nieuw Artikel 1 --- Nieuw Artikel 2 --- Ik op de Engelse wiki --- Nieuwe Gebruikers ---- GameSjabloon


Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
{{Gebruiker
Deze gebruiker woont op de maan.
}}
Status: Gestopt

Mijn naam, dat is simpel, ik gebruik het voor allerlei games, van Runescape tot Patience (de laatste is grappig bedoeld). Vooral op de Battlefield Games ben ik daar te vinden. Dus waarom zou ik het niet op Wikipedia gebruiken?

Mijn eerste artikel was die over de N1, ik was toen die tijd bezig met de presentatie over de Russische ruimtevaart. (waar wij (ons groepje) na enige vijandigheden met onze geschiedenislerares uiteindelijk een 7,6 toegerekent kregen (het gemiddelde)).

Dat eerste artikel heb ik geschreven op 1 okt 2005 om 16:14 (toch wel handig, die geschiedenis) en meteen was het raak; ik had geen benul van auteursrechten op wikipedia (ik was nog een newbie :)). Toen heb ik het stuk herschreven.

Mijn eerste 'grote' artikel was die van Battlefield 1942, die ik geschreven heb op 15 okt 2005 om 9:22.

Ik had een klein stukje geschreven op mijn gebruikerspagina, maar meer niet, ik heb (heel) lang geleden er {wiu2} boven gezet, en dit heb ik er vandaag pas weer afgehaald.

Verder ben ik op dit moment bezig een artikel te bouwen over de speelvelden in Battlefield 2 en een lijst met speelvelden in Battlefield 2: Special Forces, die nog niet openbaar is. Ook ben ik ben bezig met een grootschalig werkstuk over tanks, waarvan ik die informatie ga publiceren op wikipedia.

Sinds een onbekende gebruiker een gekopieerde tekst op wikipedia plaatste op Battlefield 2142, ben ik met dat artikel bezig. Het grootste gedeelte heb ik vertaald van de engelse wiki af, maar enkele aspecten kwam ik op andere sites tegen.

Mail me op: email gebruiker.


Artikelen in aanbouw, nog niet openbaar (ook geheugensteuntje):

Mvg,

SidewinderXP2

[[Gebruiker:SidewinderXP2|SidewinderXP2]] <sub>[[Overleg gebruiker:SidewinderXP2|Talk to me!]]</sub> ~~~~~