WWF Over the Edge

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
WWF Over the Edge
Organisatie World Wrestling Federation
Eerste evenement Over the Edge: In Your House
Laatste evenement Over the Edge 1999

WWF Over the Edge was een professioneel worstel-pay-per-view (PPV) evenement dat georganiseerd door werd de Amerikaanse worstelorganisatie World Wrestling Federation (WWF, nu WWE). Het evenement werd voor het eerst gecreëerd in 1998 en werd geproduceerd als het 22e evenement van In Your House in mei 1998. Nadat de In Your House series was stopgezet, na het evenement in februari 1999, vertakte Over the Edge zich in mei van dat jaar als zijn eigen PPV, de eerste van de In Your House evenementen om dit te doen. Dit tweede evenement zou echter het laatste zijn dat over de rand wordt gehouden vanwege de dood van WWF-worstelaar Owen Hart tijdens het evenement. In 2000 werd de pay-per-view slot van het evenement vervangen door Judgment Day.

Chronologie[bewerken | brontekst bewerken]

Editie Datum Stad Locatie Main Event
IYH 31 mei 1998 Vlag van Verenigde Staten Milwaukee, Wisconsin Wisconsin Center Arena Stone Cold Steve Austin (c) vs. Dude Love voor het WWF Championship (met Vince McMahon als scheidsrechter) in een No Disqualification Falls Count Anywhere match.
1999 23 mei 1999 Vlag van Verenigde Staten Kansas City, Missouri Kemper Arena The Undertaker vs. Stone Cold Steve Austin voor het WWF Championship.

Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]