Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing oktober 2013/Voorstelling

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gebruikers die zich willen kandideren voor de arbitragecommissie kunnen dat op deze pagina doen van 3 oktober 2013 20:00 (CEST) tot 17 oktober 2013 20:00 (CEST). De volledige gang van zaken tijdens deze verkiezing leest u hier.

Instructies om kandidaat te stellen[bewerken | brontekst bewerken]

Volg onderstaande instructies om u kandidaat te stellen.

  1. Als u zich kandidaat wil stellen, verzeker u er dan eerst van dat u aan de voorwaarden voldoet. U moet minstens 1000 bewerkingen op de Nederlandstalige Wikipedia hebben gedaan en uw eerste bewerking dient te zijn gedaan vóór 3 januari 2013 20:00 (CEST).
  2. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan deze pagina (door de pagina te bewerken). Vervang in deze tekst het woord GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam en voeg uw motivatie toe.
    == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
    '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing oktober 2013/Q&A#GEBRUIKERSNAAM_.28overleg_.7C_bijdragen_.7C_blokkeerlogboek_.7C_alle_logboeken_.7C_aantal_bewerkingen.29|Vragen en commentaar]]'''

    ''Plaats hier uw motivatie'' --~~~~
  3. Kopieer de volgende tekst en plaats deze onderaan de pagina voor vraag en antwoord. Vervang ook hier GEBRUIKERSNAAM door uw gebruikersnaam. Het is verstandig deze pagina hierna goed te volgen, zodat u vragen kunt beantwoorden.
    == {{kd|GEBRUIKERSNAAM}} ==
    '''[[Wikipedia:Arbitragecommissie/Stemlokaal/Verkiezing oktober 2013/Voorstelling#GEBRUIKERSNAAM_.28overleg_.7C_bijdragen_.7C_blokkeerlogboek_.7C_alle_logboeken_.7C_aantal_bewerkingen.29|Toelichting]]'''
    ===Commentaar GEBRUIKERSNAAM===
    ...
    ===Vragen aan GEBRUIKERSNAAM===
    #...

Kandidaten[bewerken | brontekst bewerken]

Vragen en commentaar

Ik ben bereid een bijdrage te leveren ten behoeve van wikipedia als lid van de arbitragecommissie. Verwacht van mij dat ik die taak naar vermogen invulling geef. Kerntermen: levenservaring, omgaan met conflicten, zoeken naar compromissen, positieve instelling. Ik hoop mee te werken aan een positieve en vriendelijke samenwerking tussen de ArbCom en de wikigemeenschap.