Wikipedia:De kroeg/Archief 20080514

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Jullie zijn de Hotlist toch niet vergeten? Er is nog plaats voor een wens, en artikelenschrijvers zijn altijd van harte welkom - Aiko 9 mei 2008 13:34 (CEST)[reageren]

ter inlichting[bewerken | brontekst bewerken]

Geachte Peter B, U bent lang genoeg op wikipedia actief om te weten dat men op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Sokpoppen bij het vermoeden van gebruik van sokpoppen om een chechuser kunt verzoeken. Sterker zelfs: ik zou dit van harte toejuichen!
Indien er dus eventuele formele bezwaren worden aangevoerd kunt u naar dit bericht van mij verwijzen.

Indien u dit te veel moeite is ben ik ook zelf bereid om een dergelijk verzoek te doen. Ik heb er geen enkel bezwaar tegen indien men controleert of ik ooit een bewerking onder een andere gebuikersnaam heb gedaan. Dat heb ik namelijk nooit gedaan en ik ben bereid dit onder ede te verklaren.
Wel heb ik een zeer beperkt aantal edits onder mijn IP-adres gedaan. Bijna al mijn edits heb ik gedaan vanaf mijn huisadres. Het is mogelijk dat ik een enkele edit heb gedaan vanuit de KB te 's-Gravenhage of de UB te Leiden. Indien de checkuser mijn huisadres kan traceren mag hij/zij dat ook bekend maken.

De reden dat ik niet aan de blokpeiling heb meegestemd is heel simpel: ik vind korte blokkades volstrekt ineffectief bij het bestrijden van structureel vandalisme. Indien de blokkadetermijn een jaar zou bedragen had ik vermoedelijk wel een stem uitgebracht.

Immer hoogachtend, S.Kroeze 9 mei 2008 16:04 (CEST)[reageren]

<NB: dit bericht is oorspronkelijk geplaatst op de overlegpagina van Peter B, maar inmiddels verwijderd; ik zou het op prijs stellen indien het hier wel mag blijven staan. Bij voorbaat veel dank!>