Overleg gebruiker:Dennisteunissen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Dennisteunissen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.935 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Dennis Teunissen[brontekst bewerken]

Beste Dennisteunissen, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Dennis Teunissen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091102 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 3 nov 2009 01:05 (CET)[reageer]

Beste Dennis (daar ga ik maar even vanuit), welkom op Wikipedia! Zoals je wellicht gezien hebt heeft een andere collega het door jou aangemaakte artikel Dennis Teunissen ter evaluatie voorgelegd aan de gemeenschap, omdat hij of zij twijfelt aan jouw "encyclopedische waarde", ofwel: ben je bekend genoeg om beschreven te worden? Daarbij komt dat wanneer duidelijk is dat iemand een lemma over zichzelf aanmaakt, er een soort extra alarmbel gaat rinkelen, of het niet een vorm van reclame is.
Ik heb eens even zitten googelen, en ik stond te kijken van het aantal hits. Nou zegt dat lang niet alles, maar het lijkt erop dat je een bepaalde bekendheid geniet. Maar goed, nu staat het artikel dus op de evaluatie/verwijder-lijst. Je kunt aldaar reageren waarom het lemma zou moeten blijven. Wat het lemma volgens mij nodig heeft is een paar bronnen waaruit je "encyclopediewaardigheid" blijkt: een krantenartikel bijvoorbeeld, of een stuk tekst op een enigszins gezaghebbende website op kunstgebied of zo. Denk je dat dat gaat lukken?
Mocht je nog vragen hebben, kun je die altijd stellen op mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, Vinvlugt 4 nov 2009 23:12 (CET)[reageer]