Blaaksedijk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
17-03-2015

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de verwijderingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Blaaksedijk kan verwijzen naar:

  • Blaaksedijk (dorp), een buurtschap tussen Mijnsheerenland, Heinenoord en Puttershoek
  • Blaaksedijk (straat), een dijk en straat die Puttershoek met het buurtschap Blaaksedijk verbindt
  • Blaaksedijk Oost, een dijk en straat door het buurtschap Blaaksedijk, lopend van de Blaaksedijk tot de Blaaksedijk West
  • Blaaksedijk West een dijk en straat door het buurtschap Blaaksedijk, lopend van Heinenoord tot de Blaaksedijk Oost


Vista-xmag.png
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Blaaksedijk of met Blaaksedijk in de titel.
Disambig-dark.svg
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Blaaksedijk inzichtelijk te maken.

Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Blaaksedijk en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.