Gebruiker:Basvb/Westbrabander

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Westbrabander is op 27 december geblokkeerd (blokverzoek). Vele van zijn artikelen bevatten (vermoedelijk) onjuiste informatie, verzonnen informatie waarbij gebruik is gemaakt van bronvervalsingen. De bedoeling is dat bij alle artikelen bekeken wordt of de inhoud ook echt klopt. Mocht de inhoud niet blijken te kloppen, of oncontroleerbaar zijn dan lijkt het mij het beste als de artikelen ter verwijdering genomineerd worden, of herschreven. Het is daarbij wel zaak op een redelijke manier de bronnen te controleren, en indien geen bronnen opgegeven hiernaar op zoek te gaan. Mvg, Bas (overleg) 30 dec 2010 12:17 (CET)

Redirects staan meer toevallig dan bewust in dit lijstje.
Moeten we niet ook hier artikelen toevoegen van (of bewerkt door) Steenbergenaar en Strienenaer?
Hier [1] is betrouwbare info te vinden over de periode 1572-1795 in Noord-Brabant. Astrion (overleg) 3 jan 2011 13:07 (CET)

Alle artikelen van Westbrabander[bewerken | brontekst bewerken]

Ik denk dat controle van jaartallen als 1972 en historische feiten nodig is, dat zijn juist de dingen die regelmatig niet blijken te kloppen en verzonnen worden. Mvg, Bas (overleg) 30 dec 2010 19:39 (CET)
Je hebt gelijk. De foto bleek in Bergen op Zoom genomen te zijn! Alle oncontroleerbare informatie heb ik nu maar weggehaald. Glatisant (overleg) 3 jan 2011 16:11 (CET)
Die foto kan wel degelijk uit Steenbergen zijn, [3]. Op Google Maps zien we dat dit ook inderdaad het geval is: [4]. Paul B (overleg) 3 jan 2011 19:40 (CET)

Alle artikelen van Steenbergenaar[bewerken | brontekst bewerken]

Alle artikelen van Strienenaer[bewerken | brontekst bewerken]


Artikelen grotendeels door Westbrabander geschreven[bewerken | brontekst bewerken]