Gebruiker:fun4life

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

fun4life (te lezen als: fun for life), of in het echte leven Nick Jespers, is woonachtig in Oud-Turnhout. Eind juni 2006 beëindigde hij zijn 6de jaar Secundair Onderwijs in het Sint-ClaraCollege, te Arendonk. In 2006-2007 volgde hij nog '7de jaar BSO Kantoor' op de Stedelijke Handelsschool Turnhout. In juni 2007 beëindigde hij er zijn studies. Hij is fan van pretparken en heeft ondertussen ook al heel wat verschillende pretparken in binnen- en buitenland bezocht. Maar het favoriete pretparken zijn de Plopsa-parken. Hij heeft tevens 'n site die over álle Plopsa-parken gaat: de PlopsaFansite.

Nick kan je ook terug vinden op enkele grote en wat kleinere pretparkenforums of websites met als onderwerp Studio 100. Hij is tevens medewerker of moderator op Pretparken.be (het voormalige ThemeParkVision)[1] en Studio100fan [2]

Je kan steeds op mijn overlegpagina terrecht als er nog vragen of misschien ook wat problemen zijn.

Groetjes, fun4life!

Wiki-bijdragen[bewerken | brontekst bewerken]

Aangemaakte pagina's:

Herwerkt:

Continu opvolgen en aanpassen indien nodig:

Gebruikersboxen[bewerken | brontekst bewerken]

Deze
           gebruiker komt uit België.
Deze
           gebruiker komt uit Vlaanderen
Deze
           gebruiker komt uit Antwerpen




Deze
           gebruiker weet veel over pretparken
Deze
           gebruiker is'n Studio100 fan
VMK Deze gebruiker is een ervaren VMK'er



WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.