Gebruiker:Macfip/archief

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Archief Oktober 2008 - April 2009[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Macflip, ik ontving een mailtje van je. Ik zal het even uitleggen. Ga hierheen: Speciaal:Uploaden en vul de velden in. Noem het plaatje SMV-Wiki-Nl

Druk op Bestand Uploaden Wacht totdat hij klaar is. Als dat zo is, ga dan naar je artikel en vul je dit bovenaan in , als het goed is, staat het plaatje er dan. Er is trouwens al een plaatje in het artikel. Succes en als je vragen hebt, kun je die op mijn overlegpagina stellen. Groetjes, Grashoofd 29 okt 2008 15:30 (CET)

Hallo, in het logboek zag ik dat je pas sinds 26 oktober bent ingeschreven. Voor nieuwe medewerkers geldt een wachttermijn van 4 dagen voordat ze pas kunnen uploaden. Je moet dus nog 1 dagje geduld hebben. PatrickVanM / overleg 29 okt 2008 15:35 (CET)

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Volvo P1800 ES WIKI-NL.JPG e.a.[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Macfip,

Bedankt voor het uploaden van Afbeelding:Volvo P1800 ES WIKI-NL.JPG naar Wikipedia. Ik heb deze afbeelding echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle genomineerde afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Indien je de afbeelding niet zelf gemaakt hebt of indien hierover onduidelijkheden bestaan, kan deze afbeelding enkel op Wikipedia worden gebruikt na expliciete schriftelijke toestemming. Deze kun je aantonen door middel van een e-mail aan OTRS.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 30 okt 2008 18:30 (CET)

N.B. Hetzelfde geldt voor Afbeelding:P1800 WIKI-NL.jpg, Afbeelding:Kattenbroek.jpg, Afbeelding:SMV1.jpg en Afbeelding:SMV2.jpg. Je overige afbeeldingen lijken wél echt door jouzelf gemaakt met je eigen camera; klopt dit?

Afbeeldingen[bewerken | brontekst bewerken]

Bekende auto?

Hoi Macfip, ik zie dat je wat aan het stoeien bent me afbeeldingen. Lees Wikipedia:Beleid voor gebruik van media even rustig door. Daar wordt verteld wat wel mag (bijvoorbeeld zelf foto's schieten van auto's) en wat niet mag (folders inscannen en die uploaden). Je hebt tevens een aantal lage resolutie foto's hier geupload die van Wikimedia Commons komen. Alle afbeeldingen die daar staan (meer dan 3 miljoen) zijn hier direct te gebruiken. Een goed startpunt voor je lijkt me Commons:Category:Volvo vehicles. Foto's je hier lokaal hebt geupload verplaats ik ook meteen die kant op. Multichill 1 nov 2008 13:56 (CET)

P1800 tekstuele aanpassing[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi, ten eerste: als je vragen hebt kun je die het beste stellen op de overlegpagina van een ander. Ga daarvoor naar de betreffende overlegpagina en klik op 'bewerk' of op het '+' tabblad.

Ik heb een stukje tekst van het artikel over de P 1800 aangepast. Als ik het mij goed herinner stond er iets als 'overigens zeer fraaie'. Dit heb ik verwijderd omdat het een mening betreft. Wikipedia is een encyclopedie en derhalve dienen artikelen neutraal/objectief te zijn opgesteld. PatrickVanM / overleg 1 nov 2008 23:56 (CET)

NuCommons: Afbeelding:P130-P220 WIKI-NL.JPG[bewerken | brontekst bewerken]

Afbeelding:P130-P220 WIKI-NL.JPG is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:Image:P130-P220 WIKI-NL.JPG. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Afbeelding:P130-P220 WIKI-NL.JPG]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 2 nov 2008 16:25 (CET)

Afbeelding:P130-P220 WIKI-NL.JPG is nu beschikbaar als Commons:Image:P130-P220 WIKI-NL.JPG. --Erwin85TBot 2 nov 2008 16:29 (CET)
Afbeelding:SMV 460-1981.JPG is nu beschikbaar als Commons:Image:SMV 460-1981.JPG. --Erwin85TBot 7 nov 2008 13:56 (CET)
Afbeelding:Volvo220-SMV460.JPG is nu beschikbaar als Commons:Image:Volvo220-SMV460.JPG. --Erwin85TBot 7 nov 2008 13:56 (CET)

Volvo P1900[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Macfip/archief, ik heb je artikel Volvo P1900 ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Sustructu 2 nov 2008 23:02 (CET)

Overleg[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo. Het is niet netjes dingen uit je overleg-pagina te verwijderen. Je mag wel een archief aanleggen van oud overleg, of bepaalde items naar een andere pagina kopiëren. Zie bijvoorbeeld Overleg_Gebruiker:Kleuske en Gebruiker:Kleuske/protesten. Kleuske 4 nov 2008 10:50 (CET)

Power Takeoff[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Macfip/archief, ik heb je artikel Power Takeoff ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Sustructu (mijn overleg) 25 jan 2009 14:26 (CET)

Tip[bewerken | brontekst bewerken]

Adviesje van de zijlijnen: soms even een beetje afstand nemen van wikipedia helpt. Veel geduld en plezier toegewenst. --VanBuren 7 feb 2009 11:20 (CET)

Enige wikifraai[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Macfip. Ik zag in een aantal artikelen dat je {{landnaam}} gebruikt. Dit resulteert in irritante vlaggetjes in de lopende tekst. Landnaam uitschrijven is vriendelijker. Verder worden je eigen interpretaties van kopjes boven tekst (die tussen = = tekens) elders als fout aangegeven. Ik heb dus een beetje aangepast hier en daar. Vriendelijke groet. --VanBuren 21 feb 2009 13:31 (CET) (PS: hier zijn foutmeldingen: Wikipedia:Wikiproject/Check Wikipedia.

Berichten kruisten elkaar. Dank voor begrip. --VanBuren 21 feb 2009 13:32 (CET)
Sorry, voor het storen, ik krijg hier een foutmelding dus het tussen nowiki-haakjes gezet. Groetjes - Romaine (overleg) 22 feb 2009 13:53 (CET)

DAF YA-414[bewerken | brontekst bewerken]

Er staat in de eerste regel dat het een vrachtauto betreft. Hoe kom je dan bij waadvermogen (van wa·den waadde, h, i gewaad door ondiep water lopen)? Zo nodig aub toelichten in de tekst. --VanBuren 27 feb 2009 16:23 (CET)

Er staat ook dat er een burgerkenteken op het prototype zit, dat is niet helemaal waar: HA is een HAndelarenkenteken. Al betwijfel ik of die combinatie al in de zestiger jaren werd gebruikt, in mijn beleving zijn altijd FH- en HF-combinaties gebruikt totdat er een grote schoonmaak werd gehouden in de uitgifte van handelarenplaten. Maar ik weet wel dat de RDW nogal huiverig is met het opnieuw uitgeven van kentekens (het kenteken van jouw overigens schitterende Volvo komt uit een serie dat oorspronkelijk voor motorfietsen was bedoeld, maar nooit als zodanig werd uitgegeven), dus kun je er met grote zekerheid vanuitgaan dat het om een tijdelijk kenteken gaat.
Met je wijziging op Nederlands kenteken, dat Y-kentekens voor Youngtimers zijn ben ik het niet helemaal eens, dat hangt helemaal van de definitie van youngtimers af. Mijn auto is volgens veel definities een youngtimer, maar is van 1981 (na 1978 dus) en heeft een kenteken uit het jaar van import (1994 in mijn geval). En voor heel veel toerritten geldt ouder dan 30 jaar als oldtimer, waarmee alle Y-gekentekende auto's dus oldtimer zijn, volgens die definitie. --Robert (overleg) 20 mrt 2009 09:20 (CET)


't Hooghe Landt[bewerken | brontekst bewerken]

Het artikel is nu opgepoetst en is klaar voor Wikipedia, het wiu-sjabloon zal ik weghalen. C (o) 8 mrt 2009 15:06 (CET)

Archiefpagina[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi sorry, ik wilde het gisteren even melden maar er kwam wat tussen. Je archief staat nu op gebruiker:Macfip/archief. Excuses voor het niet melden! [1] Jacob overleg 8 apr 2009 08:14 (CEST)