Gebruiker:Williwaw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Williwaw
Williwaw
Herkomst naam a sudden blast of wind descending from a mountainous coast to the sea
Verschijning winds found in the Strait of Magellan, the Aleutian Islands and the coastal fjords of the Alaskan Panhandle


Welkom op de gebruikerspagina van Williwaw. Een kersverse Wikipediaan, met als bijdrage enkele nieuwe pagina´s en wijzigingen in bestaande. En de eerste tekenen van een verslaving duiken de kop op.

Achtergrond[bewerken | brontekst bewerken]

Geboren in Heerlen, opgegroeid in Herkenbosch en daar na diverse omzwervingen weer neergestreken. Aan de rand van het mooie Meinweggebied houd ik me bezig met de beslommeringen van een alledaags, maar afwisselend en bevredigend bestaan.

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Familie, (huis-)dieren, lezen en sport(vooral voetbal en tennis), Corel Paint Shop Pro, Joomla!, dat is de hoofdmoot van mijn interessegebied. Dat uit zich in het zorgen voor, het zelf doen en het leveren van bijdrages zodat anderen hun interesses beter kunnen uitvoeren. Reizen doe ik ook graag, maar dat komt vaak op de laatste plaats. Geïnspireerd door werk van Charles Dickens, J.R.R. Tolkien, Bruce Springsteen en Claude Théberge.

Artikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Voor alle hieronder genoemde artikelen geldt dat ik zelf het nodige onderzoek gedaan heb, en bevestigingen van diverse bronnen gekregen heb. Het zijn geen vertalingen uit een anderstalige wikipedia.

Diversen[bewerken | brontekst bewerken]

Deze artikelen komen voort uit mijn interessegebied:

Engelse graafschappen[bewerken | brontekst bewerken]

Als anglofiel heb ik me als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het verder ontrafelen van de geschiedenis van de Engelse graafschappen en de artikelen beter met elkaar overeen te laten komen. Uit die doelstelling komen de volgende artikelen voort:


Bijdrages[bewerken | brontekst bewerken]

Relevante aanvullingen en uitbreidingen bij:


Amateurvoetbalverenigingen[bewerken | brontekst bewerken]

Dit betreft amateurvoetbalverenigingen die inhoudelijk en qua opbouw niet voldoen aan de conventies. In een enkel geval wordt de relevantie betwist. Persoonlijk ben ik van mening dat deze pagina's wel bijdragen aan het doel van Wikipedia om zo veel mogelijk nuttige informatie te verstrekken. Juist een regionaal onderwerp, mits fatsoenlijk opgebouwd en relevante informatie bevattend, kan bijdragen aan een groter gebruik en grotere gedragenheid van Wikipedia. Vandaar, en omdat ik een zwak heb voor amateurverenigingen, heb ik me als tweede doel gesteld deze pagina's te "redden" van verwijdering.


Levensmotto's[bewerken | brontekst bewerken]

Live life to the fullest, each and every day
Always double check


Sunset over Peta, Jordan

WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.