Overleg gebruiker:82.170.68.143

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Aanvulling
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.142 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Edits op Shoarma[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! Groetjes, Chromium Logo Erik009 (overleg) 22 aug 2011 22:25 (CEST)Reageren

Aanvulling[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, welkom op Wikipedia! Op het artikel Shoarma deed je erg veel bewerkingen kort na elkaar. Ik wil je (net zoals mijn collega hierboven) dringend verzoeken om in plaats daarvan steeds de knop "Toon bewerking ter controle" te gebruiken, waarna je pas op "Opslaan" drukt als je helemaal klaar bent. Bovendien waren je bewerkingen niet conform de opmaak-richtlijnen: Er wordt telkens maar eenmaal naar een term gelinkt (de eerste keer dat 'ie in het artikel voorkomt) en daarna dus niet meer. Ik heb je lijst met bewerkingen daarom weer moeten terugdraaien; excuses voor verbeteringen die daarmee eventueel verloren zijn gegaan. Vriendelijke groeten, Erik'80 · 22 aug 2011 22:29 (CEST)Reageren

Beste gebruiker, wil je alsjeblieft nu ophouden met het toevoegen van zoveel zinloze en ongewenste wikilinks? Je vervuilt zo de bewerkingsgeschiedenis en je voegt niets toe. Zoveel links toevoegen is zoals gezegd ongewenst! MvGr, Erik'80 · 22 aug 2011 22:43 (CEST)Reageren
Ik heb je IP-adres gedurende een uur moeten blokkeren zodat je bovenstaande opmerkingen kunt lezen en op je kunt laten inwerken. Vriendelijke groeten, Erik'80 · 22 aug 2011 22:47 (CEST)Reageren