Overleg gebruiker:Iepjuh

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Iepjuh, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.151 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

**Man!agO** 19 dec 2008 16:07 (CET)[reageer]

Auteursrechtenschending Ruud van Empel[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Ruud van Empel zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Daarnaast (en daardoor) lijkt de tekst wat promotioneel. Groet. — Zanaq (?) 19 jan 2009 15:27 (CET)

Beste Zanaq, ik ben een beginnend Wikipedia-gebruiker en ben dus nog niet volledig op de hoogte van alle regels. Mijn excuses hiervoor. Is citeren echt verboden? En welk deel van mijn Ruud van Empel-pagina is reclame, dan kan ik dat veranderen.
Hartelijk dank voor uw hulp.
Groet Iepjuh
Hoi, citeren is niet verboden, zolang het een klein stukje is, duidelijk is dat het een citaat is, en in de context van het artikel past. Het is niet de bedoeling een heel artikel met gekopieerd materiaal te maken. Ik weet niet wat er reclame was, want ik kan het niet meer zien omdat het al verwijderd is. Ik verplaats je opmerking van mijn overlegpagina hierheen opdat het overzichtelijk bijelkaar staat. Groet. — Zanaq (?) 19 jan 2009 16:13 (CET)

Beste Zanaq,
Is het mogelijk de pagina opnieuw aan te maken of is deze nu voorgoed verwijderd? En als ik hem opnieuw kan aanmaken, zou u me dan kunnen helpen met het in orde maken van de tekst?
Groet Iepjuh

Ik zie dat je het opnieuw aangemaakt heb. Dat kan dus kennelijk. Ik vind ook dat artikel niet droog en neutraal genoeg, maar het zou misschien nét kunnen: een andere gebruiker heeft het ieg al goedgekeurd. Ik heb nog even "besluiten" vervangen: vermijd dat woord vooral. Groetjes. — Zanaq (?) 19 jan 2009 18:32 (CET)

Arnold-Jan Scheer[brontekst bewerken]

Hoi. Het is niet de bedoeling zomaar onderhoudsmeldingen van artikelen te halen zoals je deed met Arnold-Jan Scheer. Het beste kun je je argumenten voor behoud aandragen op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090119, en/of de genoemde problemen oplossen. Groetjes. — Zanaq (?) 19 jan 2009 15:58 (CET)

Beste Zanaq,

Het spijt me vreselijk nogmaals te storen. Ik ben, zoals ik al zei, een (bijna) onervaren gebruiker en begrijp overlegpagina's ook nog niet helemaal.
Zou u mij ook kunnen helpen met de Arnold-Jan Scheer pagina? Welk deel is daarvan reclame?
En is de Ruud van Empel pagina zo wel in orde?
Groet van Iepjuh--Iepjuh 19 jan 2009 16:45 (CET)[reageer]

Ik verplaats het wederom hierheen om het bijelkaar te houden. Het is gewoon allemaal niet droog en neutraal genoeg, zoals woorden als legendarisch en zinnen als omdat Scheer bijzondere types bleef aandragen, bleken de geschreven teksten, uitgesproken door acteurs en cabaretiers, niet opgewassen tegen de reportages uit het echte leven en interviews met gewone mensen.. Groetjes. — Zanaq (?) 19 jan 2009 18:26 (CET)
Dag Zanaq.

Ik heb de Arnold-Jan Scheer pagina weer veranderd. Zou u kunnen kijken of deze nu beter is? En zoniet, vertellen wat er aan veranderd kan worden? Vriendelijke groet --Iepjuh 30 jan 2009 12:11 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Arnold-Jan Scheer[brontekst bewerken]

Beste Iepjuh,

Ik heb uw artikel Arnold-Jan Scheer ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) ongeschikt acht voor Wikipedia. De nominatie is te vinden op de beoordelingslijst en dat is ook de plek waar u eventueel kunt reageren. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Een moderator zal over veertien dagen beslissen of het artikel behouden of verwijderd wordt indien de nominatie voor die tijd niet is ingetrokken.

Verwijder in geen geval zelf het nominatiebericht boven het artikel, ook niet wanneer u meent dat het artikel inmiddels voldoet aan de beginselen van Wikipedia en de richtlijnen voor een goed artikel. Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.

Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 1 mei 2014 06:08 (CEST)[reageer]