Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Marion Janssen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Beoordelingsnominatie Huub Janssen (ruiter)
Hallo Marion Janssen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.837 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Huub Janssen[brontekst bewerken]

Beste Marion Janssen,

Ik ben bang dat de tekst van het artikel Huub Janssen zo echt niet kan. De zeer jubelende schrijfstijl voldoet niet aan ons uitgangspunt dat Wikipedia een neutraal standpunt heeft. U schrijft ook in de ik-stijl en over 'mijn vader', hetgeen al aangeeft dat u niet neutraal staat ten opzichte van het onderwerp. Wilt u zo vriendelijk zijn de tekst geschikt te maken voor een zakelijke, droge encyclopedie, en als het kan van bronnen te voorzien? Ik vrees dat ik het artikel anders voor verwijdering zal moeten voordragen.

Met vriendelijke groet,

Woodcutterty|(?) 26 aug 2015 00:49 (CEST)Reageren

Dank voor U advies, hetgeen alles is betrokken uit media documenten die ik zojuist heb mogen ontvangen en het en het geen blijkt dat er nog geen vermeldingen zijn geplaatst over deze behaalde sportprestaties achten de kleinzoon van de betreffende persoon en ik als dochter dat het tijd werd voor een wiki die met zeer veel zorgvuldigheid na het bestuderen van verschillende documenten , krantenartikelen en uitslagen van sportbonden van de desbetreffende disciplines, tot zeer betrouwbaar kunnen worden geschat .
Ik betreur het als zeer triest en aanvallend en zelfs beledigend, dat wij trots zijn op mijn vader en opa en partner waarvan dit alles door het samensmelten van sportbonden tzt alle gegevens zijn verdwenen, u ons als onbetrouwbaar beschouwd terwijl bijgevoegde docu anders uitwijst, "met vriendelijke groet" kost mij enige moeite aan deze "anonieme critici" omdat WIJ ons behoorlijk aangevallen voelen, na een periode van onterechte erkentelijkheid. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Marion Janssen (overleg · bijdragen) 26 aug 2015 01:11‎
Beste mevrouw Janssen,
Ik begrijp niet goed waarom u zich aangevallen voelt. Ik constateer dat het artikel dat u plaatste niet neutraal is, maar op een erg jubelende wijze uw vader beschrijft. U zult dit gezien zinnen als "Als 6 jarige liep Huub als jochie al achter enorme paardenbillen en kleine staartjes over het land stappend bij het helpen van zijn vader op de boerderij" toch hopelijk niet ontkennen? Ik doe ook slechts de feitelijke constatering dat u vanuit een ik-perspectief schrijft terwijl wij een encyclopedie proberen op te bouwen. Ik zet u nergens als onbetrouwbaar weg, ik vraag u enkel het artikel zo te herschrijven dat dit in een zakelijke, droge encyclopedie past: dus neutraal, en voorzien van een deugdelijke bronvermelding. De bijgevoegde documenten waar u van spreekt heb ik bij het schrijven van bovenstaand bericht niet aangetroffen. Hetgeen u zojuist toevoegt – 'NRC', 'Familie', 'Digishots', et cetera – is te vaag en onmogelijk te verifiëren. Bovendien leidt de opmerking dat de tekst letterlijk afkomstig is uit krantenartikels bij mij tot een ernstig vermoeden dat u inbreuk maakt op auteursrechten, hetgeen voor mij reden zou zijn het artikel direct te laten verwijderen.
De emotie rondom uw vader moet ondergeschikt zijn aan het schrijven van een voor een encyclopedie geschikt artikel. Indien dit niet mogelijk blijkt zal er niets anders opzitten dan het artikel te laten verwijderen. Dat zeg ik niet om u te beledigen of te kwetsen, maar u kiest ervoor in een encyclopedie te schrijven en dan is het aan ons samen ervoor te zorgen dat de tekst ook geschikt is voor een encyclopedie.
Woodcutterty|(?) 26 aug 2015 01:29 (CEST)Reageren

Overlegpagina Huub Janssen[brontekst bewerken]

Ik heb de zinnen "Alle tekst is letterlijk overgenomen uit krantenartikels destijds die zichtbaar overlegd kunnen worden, in de ik en wij vormen zij citaten uit de interviews aangehaald en bronnen vernoemd, zoals aan het begin van een enkele zin bijv.ook Hoefslag, mochten er vragen zijn stuur ik graag een digitaal copy van de desbetreffende teksten" verplaatst van de pagina Huub Janssen naar de bijbehorende overlegpagina, mocht je je afvragen waar ze gebleven zijn. Daar zijn dergelijke opmerkingen beter op hun plaats. Groet Toth (overleg) 26 aug 2015 01:51 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Huub Janssen (ruiter)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Huub Janssen (ruiter) dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150826 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 aug 2015 02:04 (CEST)Reageren