Overleg gebruiker:MrBlueSky/Archief/apr 2013

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door MrBlueSky in het onderwerp (niet linken naar andere talen aub)

archief Deze archiefpagina bevat overleg van april 2013.

The Signpost: 01 April 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Beste MrBleuSky,

Ik zou je om hulp willen vragen, het is mij opgevallen dat de betreffende serie en de gelijknamige Law & Order, bevat wel meer als 700 pagina's elke aflevering hebt dan ook een eigen wikipedia, is dat wel de bedoeling allemaal? Wikipedia is er niet om één betreffende serie te promoten, lijkt mij? ik had hem aangemeld op de pagina voor samenvoegen maar er word vrij weinig mee gedaan naar mijn mening.

Met vriendelijke groet, Davino Leandro 7 apr 2013 12:59 (CEST)Reageren

Hallo DavinoLeandro,
Het hoeft geen probleem te zijn dat iedere aflevering van een serie een eigen pagina krijgt, als er maar genoeg informatie is. Er zijn nog een paar series met veel pagina's over individuele afleveringen, zoals Beverly Hills, 90210 en South Park.
Mocht je toch vinden dat die pagina's over afleveringen van Law & Order teveel van het goede zijn, dan zou je eventueel een oproep op Wikipedia:Overleg gewenst kunnen zetten om te kijken of er meer mensen zijn die er zo over denken.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 7 apr 2013 18:59 (CEST)Reageren

This Month in GLAM: March 2013[brontekst bewerken]





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 9 apr 2013 14:10 (CEST)

The Signpost: 08 April 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Echte Meisjes[brontekst bewerken]

Beste MrBlueSky,

Bij het vermelde programma staat heel vaak al informatie van wat nog uitgezonden gaat worden, je kan op het internet de afleveringen vooruit kijken, maar dan is het niet de bedoeling dat die informatie al geplaats word. Wat zouden we hieraan kunnen doen, zou die ook beveiligd kunnen worden, maar kan ik er zelf dan nog wel aan bijdragen? hoe gaat dat precies in z'n werking?

Met vriendelijke groet, Davino Leandro 11 apr 2013 15:39 (CEST)Reageren

Ik denk dat je het beste gewoon kunt terugdraaien met een toelichting in de samenvatting. Voegt dezelfde gebruiker toch weer te vroeg informatie toe, spreek hem/haar dan even aan op zijn overlegpagina. Als dat ook niet helpt, plaats dan even een berichtje op Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/Overige, want dan wordt het misschien tijd voor een korte blokkade.
Als het telkens andere gebruikers zijn die dat soort toevoegingen doen, wordt het lastiger: het artikel kan beveiligd worden, maar dan kun jij en anderen de pagina inderdaad ook niet meer bewerken.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 11 apr 2013 18:39 (CEST)Reageren
Wat soms ook helpt is bovenin het artikel een klein stukje commentaar (dat dus alleen leesbaar is als je edit klikt) met uitleg dat informatie uit de toekomst niet de bedoeling is. Akoopal overleg 11 apr 2013 20:10 (CEST)Reageren

Wikimedia Highlights from March 2013[brontekst bewerken]

Highlights from the Wikimedia Foundation Report and the Wikimedia engineering report for March 2013, with a selection of other important events from the Wikimedia movement
About · Subscribe/unsubscribe · Distributed via Global message delivery, 13 apr 2013 02:02 (CEST)

GeenArtikelZonderHaakjes[brontekst bewerken]

Hi MrBlueSky. Kun je wellicht weer een update doen op GeenArtikelZonderHaakjes? Alvast bedankt! Groetjes Grashoofd 15 apr 2013 21:33 (CEST)

Ja, zal ik doen. Hij komt er zo aan. Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 15 apr 2013 22:06 (CEST)Reageren
Dankjewel! Flink wat werk weer te doen, ik ga lekker aan de slag. Groetjes, Grashoofd 15 apr 2013 22:20 (CEST)

The Signpost: 15 April 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Manja Croiset[brontekst bewerken]

Hallo. Ter info: Helpdesk. ErikvanB (overleg) 18 apr 2013 19:45 (CEST)Reageren

Bedankt voor de melding! MrBlueSky (overleg) 18 apr 2013 20:07 (CEST)Reageren
Hoewel er in je reactie stond dat je emailadressen had verwijderd stonden deze er nog. Die heb ik daarom verwijderd: [1]. VanBuren (overleg) 18 apr 2013 21:36 (CEST)Reageren

Kolega2357[brontekst bewerken]

Please protect my user page. Reason self request. Like this (‎[edit=autoconfirmed] (indefinite) ‎[move=autoconfirmed] (indefinite))) Greeting! Kolega2357 (overleg) 24 apr 2013 14:43 (CEST)Reageren

Uitgevoerd Uitgevoerd - Done. Regards, 24 apr 2013 14:45 (CEST)

Thank you very much. Kolega2357 (overleg) 24 apr 2013 14:47 (CEST)Reageren

The Signpost: 22 April 2013[brontekst bewerken]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia

Een beroep[brontekst bewerken]

Beste MrBlueSky,

Ik wil graag een beroep op je doen, het loopt totaal uit de hand op Wikipedia, Echte Meisjes. Gebruiker Marrakech hebt totaal zijn eigen visie op deze Wikipedia over desbetreffende programma, daarom is hij er totaal niet neutraal in en verwijderd hij al de informatie wat hij zogezegd fancruft noemt. Zou graag om je hulp willen vragen, dit gaat zo niet langer en deze gebruiker in kwestie hebt me al eens eerder geholpen aan een blokkade.

Met vriendelijke groet, Davino Leandro 25 apr 2013 12:33 (CEST)Reageren

Marrakech[brontekst bewerken]

Beste MrBlueSky,

Gebruiker Marrakech begint verdacht veel trekjes te vertonen van een belager. Ik zou graag een neutrale blik willen vragen van de laatste bewerking bij Widows. De vernoemde gebruiker blijft al de wikipedia's afleggen waar ik mijn bijdrage aan heb verleend en blijft me volgen overal, al zou dat niet zo erg zijn als hij niet zo veel zijn backspace knop zou gebruiken bij artikelen waar hij niks van weet en er geen neutrale visie op heeft. En een normaal en beschaafde uitleg kan ik ook al niet van hem verwachten het wordt behoorlijk bekrompen en muggenziften. Kan hier niets mee van wat deze gebruiker nou eigenlijk wilt, ik zou het fijn vinden als hier wat aan gedaan kan worden.

Met vriendelijke groet, Davino Leandro 26 apr 2013 15:50 (CEST)Reageren

P.s. hier nog een paar voorbeelden van zijn oorlogjes tegen mij Marjolein Keuning, Lijst van afleveringen van Mafiosa, Penoza en Echte Meisjes

Beste Davino Leandro,
Bemiddelen is niet mijn sterkste kant, dus daar ga ik me liever niet aan wagen. Echter, zo te zien is sommige kritiek wel terecht. De formulering op Lijst van afleveringen van Mafiosa (deze) was niet in orde en een uitdrukking als "pronkstuk" is inderdaad POV. Marrakech, Caudex Rax en een aantal anderen waarmee je recentelijk onenigheid hebt gehad zijn ervaren wikiredacteurs en ze doen niet zomaar wat. De toon waarop kritiek gegeven wordt is zo te zien niet altijd even constructief en vriendelijk, maar dat geldt voor beide partijen. Probeer wat te doen met de kritiek en als je onenigheid hebt, ga dan niet terugdraaien maar zoek altijd de overlegpagina op en kijk hoe anderen over de kwestie denken.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 26 apr 2013 23:19 (CEST)Reageren

(niet linken naar andere talen aub)[brontekst bewerken]

Liever dead links dan links naar en:wiki ? Dat slaat nergens op bovendien staat er nergens in de regels dat het niet mag. De kwaliteit van de pagina is sterk verminderd door de dead links. Maak dan eerst Nederlandse paginas aan voordat je de engelse wiki links verwijderd.

Zeker liever rode links dan links naar en:wiki! Waarom denk je dat er op allerlei pagina's rode links staan? Waarom zou je trouwens naar wp:en linken en niet naar de Duitse of Franse Wikipedia? Zie Wikipedia:Opinielokaal/Interwiki- of externe links in doorlopende tekst voor de verschillende redenen waarom we niet naar andere Wikipedia's linken.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 27 apr 2013 01:13 (CEST)Reageren