Overleg gebruiker:PHILOBREG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door JurriaanH in het onderwerp Stopzetten coaching
Hallo PHILOBREG, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.776 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Op zoek naar joods Amsterdam[brontekst bewerken]

Hallo PHILOBREG, ik heb je artikel Op zoek naar joods Amsterdam ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia; dit artikel bestaat niet uit volzinnen en het is ook niet onmiddellijk duidelijk over wat dit gaat. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! MichielDMN 🐘 (overleg) 23 nov 2011 16:44 (CET)Reageren

Bewerkingen op Philo Bregstein[brontekst bewerken]

Beste PHILOBREG,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Philo Bregstein. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

--RenéV (overleg) 23 nov 2011 18:04 (CET)Reageren

Verwijdering Otto Klemperer en Dingen die niet voorbijgaan[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Ik heb je artikelen Otto Klemperers lange Reise durch seine Zeit en Dingen die niet voorbijgaan genomineerd voor verwijdering, omdat deze geenszins voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een encyclopedisch artikel. In het venster bovenaan deze pagina staan tips over hoe bij te dragen aan Wikipedia; gelieve deze eens rustig door te nemen alvorens verdere bewerkingen te doen.

De genoemde artikelen zijn vermeld op de verwijderlijst, alwaar u gedurende twee weken bezwaar kunt maken tegen de nominatie. Daarna zullen de artikelen worden beoordeeld en vermoedelijk verwijderd.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 23 nov 2011 19:31 (CET)Reageren

Coaching[brontekst bewerken]

Beste gebruiker: indien je verder wilt gaan met het aanmaken van artikelen dan is het misschien verstandig om een coach te vragen je te begeleiden. Dat kan je doen door op deze link te drukken: Wikipedia:Coachingsprogramma; ik heb twee artikelen gewikificeerd, dwz in wikipedia-format gezet, maar een coach kan je leren hoe je dat zelf kan doen. Met vriendelijke groet, Menke (overleg) 23 nov 2011 21:44 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Wie de waarheid zegt moet dood[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wie de waarheid zegt moet dood dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111123 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 24 nov 2011 01:08 (CET)Reageren

Voorbeeldartikelen om u op weg te helpen[brontekst bewerken]

Beste PHILOBREG,

Ik raad u aan bijv. de pagina Categorie:Nederlandse film eens te bekijken. Van daaruit wordt gelinkt naar veel artikelen met vergelijkbaar onderwerp als die van u, in een standaardvorm die uw eigen artikelen eigenlijk ook zouden moeten hebben. Er bestaat verder o.a. een infobox, zie Sjabloon:Infobox film. Als u dat sjabloon in uw eigen artikelen invoegt, kunt u daar alvast alle relevante gegevens over de film in kwijt. Veel plezier verder op Wikipedia! Groet, De Wikischim (overleg) 24 nov 2011 16:58 (CET)Reageren

Wie de waarheid zegt moet dood[brontekst bewerken]

Ik heb het nu wat aangepast, maar loop het a.u.b. nog wel even na. Over het filmfestival van Barcelona zouden we bijvoorbeeld een artikel moeten hebben, bedoelt u wellicht Filmfestival van Sitges? Vriendelijke groet, -B kimmel (overleg) 24 nov 2011 17:25 (CET)Reageren

Coachingsprogramma
Coachingsprogramma

PHILOBREG volgt het coachingsprogramma. De coach is JurriaanH.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst JurriaanH op de hoogte te stellen.

Beste Wikipedia-medewerkers,

Ik wil vooropstellen dat ik het bijzonder op prijs stel dat Wikipedia mij de plaatsruimte geeft om informatie over mijn werk als cineast en schrijver te geven. Maar voor de exactheid en volledigheid informatie ben ik naar ik denk de beste bron. Hoewel ik zelf veel ervaring heb met tientallen jaren essays schrijven ben ik een late beginneling op Wikipedia, en begrijp dat ik een reeks nogal ernstige fouten heb gemaakt wat betreft de Wikipedianormen. Maar ik wil me, al is het wat laat (ik ben geboren in 1932), nog graag verder perfectioneren! Ik heb ondertussen alle informatie uitgeprint over hoe teksten voor Wikipedia moeten worden aangemaakt. In een eerste fase heb ik nogal onhandig zelf aan de teksten over mijn films en boeken gesleuteld die ik in Wikipedia aantrof, waardoor ik bij uw medewerkers onnodig werk en tijdverlies veroorzaakte. Hiervoor mijn oprechte excuses. Ik zal mijn leven alsnog beteren.

Ik zou, zoals U mij adviseerde, graag een coach willen krijgen om de informatie die in Wikipedia staat over mij, Philo Bregstein, als schrijver en cineast, in onerderling te corrigeren en te completeren. (Er staan ook in de nieuwe door Wikipediamedewerkers gecorrigeerde versies opnieuw fouten). Het gaat meer dan om één vraag, dus de helpdesk lijkt me niet voldoende. Een aantal teksten moeten worden bijgewerkt en ik wil bovendien nieuwe informatie over mijn boeken toevoegen. Ik weet niet hoe dat volgens de Wikipedia normen te doen. Ik stel voor dat ik informatie oplever die een doorgewinterde Wikpediarot in het Wikipediadiataal vorm kan geven. Het gaat hier om de inhoudelijke, feitelijke informatie. Ik ga bij voorbaat acccoord met de vorm die Wikipedia aan mijn informatie wil geven. Het gaat niet om promotie van mezelf, maar om de juiste en complete informatie over mijn diverse films en boeken.

In eerste instantie staan de volgende films van mij op de Wikipedia watchlijst voor verbetering/verwijdering: Ik hoop dat deze teksten van de Wikipedia verwijderlijst afkunnen. Bovendien wil ik graag zelf de informatie completeren en beter presenteren. Ik heb ingezien dat ervaren medewerkers aan Wikipedia beter weten hoe een en ander moet worden geformuleerd dan ik.

25 nov 2011 Wie de waarheid zegt moet dood (een film over Pier Paolo Pasolini) Op zoek naar Joods Amsterdam

24 november 2011 Dingen die niet voorbijgaan( een filmportret van de historicus Jacques Presser) Otto Klemperers lange Reise durch seine Zeit.

Maar ook de verdere informatie die ik de afgelopen dagen in de tekst aanbracht over mijn films en boeken lijkt me niet goed gepresenteerd, en zal denk ik forse kritiek krijgen van de Wikpedia moderatoren. Het lijkt me beter een en ander recht te zetten voordat men daar onnodig energie en tijd door verliest.

Mijn voorkeur als coach zou uitgaan naar Dennis Peeters, die gespecialiseerd is in geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog. Mocht hij niet beschikbaar zijn dan laat ik de keus aan U over. Gebruiker B.Kimmel verbeterde mijn tekst over Wie de waarheid zegt moet dood (P.P.Pasolini) uitstekend.

Met vriendelijke groeten en bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Philo Bregstein Wikipedia codenaam: PHILOBREG email:

Graag gedaan hoor, de teksten van Dingen die niet voorbijgaan en Op zoek naar Joods Amsterdam zijn inmiddels opgeknapt. Uw E-mailadres wordt steeds verwijderd omdat deze adressen worden gescand door 'kwaadaardige elementen' van het internet zal ik maar zeggen waarna uw Emailinbox wordt volgepropt met spam, vandaar de actie. Vriendelijke groet, Bart -B kimmel (overleg) 25 nov 2011 21:22 (CET)Reageren

Coaching[brontekst bewerken]

Beste PHILOBREG,

Op de Helpdesk heeft u zojuist aangegegeven ([1]) graag gecoacht te willen worden bij uw eerste stappen op Wikipedia. Hiertoe dient een sjabloon op uw overlegpagina (=deze pagina) geplaatst te worden, dat de coaches automatisch op de hoogte brengt van uw verzoek. Ik heb voor u dit sjabloon hieronder geplaatst. Ik neem aan dat een van onze coaches binnenkort contact met u opneemt.

Vriendelijke groet, CaAl (overleg) 30 nov 2011 12:16 (CET)Reageren

{{Wikipedia:Coachingsprogramma/Coach gezocht}}

Beste CaAl, dat sjabloon had Philobreg zelf (zie hierboven) al een week geleden neergezet! Vriendelijke groet, Menke (overleg) 30 nov 2011 12:32 (CET)Reageren
Als Philobreg de overlegpagina leest: Wikipedia:Coachingsprogramma; klik daarop: daar vindt je een coach of kan je er om een vragen. Met vriendelijke groet, Menke (overleg) 30 nov 2011 16:40 (CET)Reageren
Beste Menke, compleet overheen gelezen... Nou ja, 2x kan geen kwaad :) CaAl (overleg) 1 dec 2011 09:21 (CET)Reageren


Beste Wikipedia medewerkers, Ik wil degene bedanken die op mijn Wikipedia site onder Philo Bregstein de tekst zo geweldig heeft verbeterd over mijn film Otto Klemperers lange Reise durch seine Zeit. Ik heb nog twee of drie kleine feitelijke correcties aangebracht, en hoop dat deze tekst nu van de verwijderlijst kan worden weggehaald. Ook de informatie over mijn films Dingen die niet voorbijgaan , Op zoek naar Joods Amsterdam ,Wie de waarheid zegt moet dood , Het Compromis is door jullie uitstekend bewerkt. Ik heb daar geen enkele opmerking meer over. Ik hoop dat alles zo zal blijven staan en van de verwijderlijst wordt gehaald. Ik zal er zelf niet meer aan sleutelen. Beloofd!

Toch blijft het nog nodig om de informatie over mijn films Jean Rouch, Dromen van Leven, Ernst Schaublin te bewerken, van de hoofdpagina af te halen en op een secundaire pagina te zetten. Ik kan dat niet in mijn eentje als Wikipedia-nul. Ik vroeg om een coach, en zal dan samen met deze coach deze tekst acceptabel proberen te maken voor de Wikipedia normen. Nogmaals hartelijk dank voor de moeite en tijd die jullie aan mij besteden. En jullie kunnen zien: je bent nooit te oud om te leren! Philo Bregstein PHILOBREG

Gecopieerd van Overleg:Philo Bregstein[brontekst bewerken]

Allereerst dank aan de diverse Wikipedia medwerkers voor hun verbeteringen in mijn Wikipedia teksten onder Philo Bregstein.

Ik heb hierbij nog de volgende opmerkingen die ik niet zelf in mijn tekst wil aanbrengen voordat ik met u overlegd heb, en jullie accoord krijg.

Onder Philo Bregstein

het boek Herinneringen aan joods Amsterdam moet zijn: Herinnering aan Joods Amsterdam

De informatie over mijn film Jean Rouch en zijn camera in het hart van Afrika moet niet op de hoofdpagina, maar op een secundaire pagina. Ook moet de tekst aan Wikipedia normen worden aangepast. Ik zal daar een voorstel van doen, maar voel me ondanks veertig jaar ervaring met essays op glad Wikipedia ijs en zou graag een coach hebben. Die heb ik gevraagd, maar daar nog geen antwoord op gekregen. Ik had mijn voorkeur gegeven aan Denis Peeters. maar als hij niet kan ben ik ook blij met een andere coach.

Idem voor

Graag wordt ik daarbij gecoacht om dit goed weer te geven op secundaire pagina's. Ik weet niet hoe dat gedaan moet worden.

Onder Boeken heb ik de volgende correcties

Reisverslag van een vliegende Hollander , De Prom, 1997) moet zijn Reisverslag van een vliegende Hollander (roman) De Prom, 1997

Willem Menglberg tussen licht en donker (Coauteur met Mertin van Amerongen) moet zijn Willem Mengelberg tussen licht en donker (toneelstuk. Coauteur met Martin van Amerongen), De Prom, 2001

Wat betreft de secundaire pagina's waarvan door U een verbeterde versie is gemaakt heb ik de volgende opmerkingen:

Dingen die niet voorbijgaan

in het kleine kader: The past that lives moet zijn Dingen die niet voorbijgaan

Taal Engels moet zijn Taal Nederlands

Tijdsbeeld Nederland, hoogtepunten uit de Nedertlandse documentairefilm moet zijn: Tijdsbeeld Nederland, hoogptunten uit de Nederlandse documentaire film

Hierna moet de volgende passge worden ingelast: De Engelse versie, The Past that lives is in DVD distributie bij het National Center for Jewish Film, Brandeis University, Waltham, Massassuchets, USA, en staat op de website: www.presserfilm.com


Op zoek naar Joods Amsterdam

In het kleine kader:

Lengte 70 minuten moet zijn 'Lengte 75 minuten

Opnamen:

Na de zin: De Engelse titel luidt In search of Jewish Amsterdam moet komen: en is in DVD distributie bij het National Center for Jewish Film, Brandeis University, Waltham Massassuchets, USA.

'Otto Klemperers lange Reise durch seine Zeit. Deze titel staat op de verwijderlijst en is inderdaad slecht geformuleerd. ik zal op korte termijn een herziene tekst maken, maar wil daar graag eerst raad over kriijen van een Wikipedia coach.


Wie de waarheid zegt moet dood Is door uw medewerkers uitstekend verbeterd.

Ik heb de volgend feitelijke kleine corredcties:

een Nederlands-Italiaanse televisiefilm moet zijn een Nederlandse televisiedocumentaire

De hoofdrollen worden vertolkt door Bernardo Bertolucci, Laura Betti en Maria Antonietta Macciochi moet zijn Philo Bregstein maakte hiervoor interviews met Alberto Moravia, Bernardo Bertolucci, Laura Betti en Maria Antonietta Macchiocchi.

In het kleine kader

Taal Nederlands moet zijn Taal Italiaans met Nederlandse ondertitels

Inhoud 2e regel de moord op Pasolini in 1975, op het strand van Ostia. moet zijn: de moord op Pasolini in 1975 bij het strand van Ostia, een buitenwijk van Rome aan zee.

'Prijzen beste documentaire op het Film Festival van Barcelona in 1985 moet zijn beste documentaire op het internationale documentaire Film Festival van Barcelona in 1985

(dit Festival bestaat niet meer en heeft tegenwoordig een andere naam. Ik kan na 8 december in mijn archief nakijken of de naam die ik opgaf klopt. Indien niet dan geef ik dat zo snel mogelijk na 10 december door)

Het Compromis is door Wikpedia medewerkers uitstekend herzien en ik neem aan dat dat zo kan blijven. Dank daarvoor!

Hartelijk dank voor jullie medewerking aan een oudere knar die zich als cineast en schrijver een beginneling voelt op jullie Wikepdiaterrein, maar die het zeer op prijs stelt dat zijn oeuvre goed en zo compleet mogelijk wordt vermeld.

Philo Bregstein

Ik zal een en ander nog even doornemen. Milliped (overleg) 30 nov 2011 17:20 (CET)Reageren

Ik heb het artikel wat bijgewerkt, kunt U nog even kijken naar de uitgifte datums. Zoals U ongetwijfeld op zal vallen heb ik enigszins in de tekst gesnoeid. Er staat in het artikel ook een link naar het wikipedia artikel over Otto Klemperer, in principe is de gedachtegang dat de meeste biografische gegevens over Klemperer dáár terug te vinden zijn, het onderhavige artikel gaat daarentegen over uw film. Milliped (overleg) 30 nov 2011 18:17 (CET)Reageren

Het aanmaken van nieuwe artikelen[brontekst bewerken]

Hallo, U geeft hierboven aan dat er een aantal films zijn waarover een "los" artikel gewenst is,

Zoals U kunt zien zijn de links nu rood, ze aanklikken geeft U de mogelijkheid deze pagina's zelf aan te maken. Een paar tips:

  • U kunt sjablonen gebruiken die zgn. infoboxen opropen (de kleine vensters rechtsbovenin die een samenvatting van de kerngegevens bevatten). Degene die hier relevant is Sjabloon:Infobox film, het volstaat om de tekst hiervan te kopieren, bovenaan in te plakken en vervolgens in te vullen. Als er gegevens niet van toepassing zijn of onbekend zijn is dat niet erg; lege velden worden niet weergegeven.
  • Het artikel zelf: Op wikipedia is het gebruikelijk een korte inleiding van één of twee regels te geven die weergeven waar het over gaat, daaronder is het mogelijk kopjes te maken met meer detail.
  • Aangezien het hier vooral om documentaires gaat, is het handig om te realiseren dat de artikelen uw films betreffen, en niet noodzakelijkerwijs het onderwerp zelf, dat al een eigen artikel op wikipedia kan hebben. Gebruik in dat geval interne links om naar dat artikel te verwijzen; dit doet U door de term in blokhaken weer te geven (bijv [[Otto Klemperer]]).
  • Probeer niet al te wervend te schrijven. Wikipedia is geen verkoopmedium. Kijkt U ook eens hier omtrent gewenst neutraal taalgebruik.

Als U nog vragen heeft, aarzel niet ze hier te stellen!

Mvg, Milliped (overleg) 1 dec 2011 12:00 (CET)Reageren

Hoi. Ik zie dat je artikelen over je eigen films aan het toevoegen bent. Het wordt zeer sterk afgeraden dat men schrijft over zichzelf of onderwerpen waar men beroepsmatig of persoonlijk nauw bij betrokken is, zie WP:NIET en WP:ZP. Als het onderwerp echt encyclopedisch relevant is, dan zal iemand anders er vanzelf een artikel over maken. Groetjes. — Zanaq (?) 1 dec 2011 19:52 (CET)

Uw verzoek tot coaching[brontekst bewerken]

Beste dhr. Bregstein, ik heb uw verzoek tot coaching als coach zijnde al enkele dagen terug vernomen, maar begreep niet dat u nog geen coach had. Ik zie dat u al zeer uitgebreid bent ingelicht over de formaliteiten op Wikipedia wat betreft het schrijven van artikelen, en dat het ook eigenlijk wordt afgeraden pagina's te schrijven die over uzelf gaan. Bijvoorbeeld Op zoek naar Joods Amsterdam vind ik nu erg goed opgeknapt; het is duidelijk beschreven op een objectieve manier en bovendien voldoet het aan de regels van de opmaak van Wikipedia (het proces van het verbeteren van een opmaak van een artikel naar de lay-out dat past binnen de conventies van Wikipedia, heet wikificeren). Naar aanleiding van uw vraag in de Helpdesk kan ik u mededelen dat de pagina's niet meer genomineerd zijn op de verwijderlijst. Dit kunt u terugvinden op deze pagina. Verspreid op deze pagina stonden enkele van uw artikelen genomineerd; deze zijn nu doorstreept (ééntje nog niet, maar dat komt wel goed. De behandelend moderator van de verwijdersessie doet dit ongetwijfeld goed).

Om tot een einde te komen; als u hierin toestemt, word ik uw coach en kan ik u begeleiden in uw 'eerste stappen op Wikipedia'. U kunt mij dan vragen wat u wilt en ik kan u als het goed is overal mee helpen. Ik meen dat u wilt dat uw coach u helpt met het wikificeren van een tekst - daar kan ik uiteraard mee helpen.

Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 1 dec 2011 20:32 (CET)Reageren

Beste JurriaanH

Dank voor je aanbod. Ondertusssen hebben een reeks Wikipedia medewerkers de site Bregstein zo goed bewerkt dat ik er helemaal gelukig mee ben en beloof er niet meer aan te komen. Wel zag ik dat er nog enkele kleine foutjes in zitten en zaken in ontbreken. Maar ik wil zelf niet meer in al mijn Wikipedia-onkunde aan Bregstein knutselen, en maak graag van je aanbod gebruikin die zin dat ik jou de informatie zou willen toespelen met eventuele kleine correcties en aanvullingen. Dan kun je zelf beoordelen of en hoe je iets alsnog wilt veranderen. Dat laat ik verder een jou over, wat ook beter is, omdat ik in feite niet aan mijn eigen Bregstein site mag knutselen. Het ging hier echter niet om promotie van mezelf, maar omdat ik nu eenmaal de goede informatie heb. Uiteindelijk hebben een reeks Wikipediamedewerkers het werk allemaal gedaan, en uitstekend gedaan, waarvoor hier mijn grote dank aan alle helpende handen.

met vriendelijke groeten

Philo Bregstein PHILOBREG– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door PHILOBREG (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Dag dhr. Bregstein, prima. Ik zal morgen - straks, in feite - Philo Bregstein doorlopen en kijken of er sowieso nog informatie nodig is. Zo ja - vaak wel het geval - kunt u mij informatie geven wat u wilt. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 3 dec 2011 00:14 (CET)Reageren
U kunt zeggen wat u toe zou willen voegen. Ik denk dat in principe nog een uitbreiding prima kan, al hangt dat wel af van het soort informatie wat u zou willen toevoegen, maar dat spreekt voor zich. Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 4 dec 2011 20:53 (CET)Reageren

Stopzetten coaching[brontekst bewerken]

Beste PHILOBREG, wegens uw inactiviteit heb ik de coaching stopgezet. Mocht u ooit nog eens een vraag hebben, kunt u die altijd stellen op mijn overlegpagina. Dank voor uw bijdragen aan Wikipedia! Vriendelijke groet, JurriaanH overleg 24 jul 2012 14:15 (CEST)Reageren