Overleg gebruiker:Rikvado

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door SRientjes in het onderwerp Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers
  • Vragen/opmerkingen zijn van harte welkom.
  • Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoordt dan alstublieft daar.
  • Onderteken uw vragen/opmerkingen met 4 tildes (~~~~).
  • Maak voor een vraag of opmerking over een nieuw onderwerp een nieuw kopje aan, door hier onderaan in het balkje te klikken.

KLIK HIER als je een nieuw onderwerp wilt maken ...


Theosofie[brontekst bewerken]

Beste Rik,

Je initiatief om het artikel Theosofie en de artikelen van de onderliggende organisaties op Wiki op te schonen juich ik ten zeerste toe. Er staat nu een hoop op plekken waar dat niet hoort. Je voorstel om bij de diverse achterliggende organisaties die dingen te vermelden die daar horen en het artikel Theosofie zo universeel mogelijk te houden, lijkt mij een goed plan.

Momenteel ben ik voor andere zaken met oa. het in kaart brengen van de diverse Theosofische organisatie's en hun afspitsingen. Hun doelen, de reden van afsplitsingen (van beide kanten bekeken) en dergelijke. Een soort Theosofische stamboom, zeg maar. Misschien kunnen we elkaar helpen.

Verschillen komen meestal voor na overlijden van de Leider.

Ook zal ik op korte termijn je vraag beantwoorden wat het verschil is tussen de Point-Loma tak en de Pasadena tak. Hun doelstellingen lijken inderdaad hetzelfde. Nu kan ik je dat helaas niet in detail uitleggen wegens tijdgebrek. Wat nu ik wel even over kan zeggen is dat Pasadena soms nog weleens wat weglaat of herschrijft, samenvat enz. oa. om de leesbaarheid te bevorderen zeggen ze. Point Loma doet dat niet. Als die wat publiceren doen ze dat in de meest oorspronkelijke vorm. Zoals het dus door de Leraar is opgeschreven. Dit om de oorspronkelijke gedachten te behouden en degeneratie van de Leringen tegen te gaan. Zeggen zij. Onderzoek naar wat de een weglaat en de ander niet weglaat is interessant.

Dat is al wat info toch?

Groeten,

Aad

--AadMan 26 sep 2008 14:06 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Johanna van der Hoop[brontekst bewerken]

Beste Rikvado, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Johanna van der Hoop. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091015 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 16 okt 2009 02:02 (CEST)Reageren

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[brontekst bewerken]

Hallo Rikvado, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 jan 2014 07:15 (CET)Reageren

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 16:21 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers[brontekst bewerken]

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)Reageren